Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 753 produkter
1
...
32

Populære filtreringer

Et kjært barn har mange navn; balkongbeskyttelse, innsynsskjerm, balkongskjerm. En balkongbeskyttelse kan være både praktisk hvis du vil unngå innsyn fra naboer eller få litt skygge fra solen når den står høyest på himmelen, samt skape en hyggelig atmosfære på balkongen din. Velg en av våre modeller billig online hos oss på trademax.no

Hvilke størrelser finnes det på innsynsskjerm balkong?

Hos oss på trademax.no finner du billige balkongbeskyttelser i ulike størrelser og modeller. Vi har balkongskjerm i ulike farger og materialer som for eksempel antrasittgrå, hvit, kremhvit og stripete for å nevne noen. Vi har også et bredt utvalg av størrelser på balkongbeskyttelsene slik at du finner det som passer akkurat din balkong.

Hvordan setter jeg opp en balkong innsynsskjerm?

Det er ingen som helst vanskeligheter med å sette opp våre balkongbeskyttelser. Hver balkongbeskyttelse har maljer eller ringer i aluminium som du enkelt kan sette opp skjermen med, det følger også med en snor som du trenger ved oppsettet.

Hva har en balkongbeskyttelse for egenskaper?

På Trademax kan du finne stilige og rimelige balkongbeskyttelser å sette opp på balkongen din. De beskytter både mot UV-stråling og er også vanntette. Noen er designet slik at de slipper gjennom vinden slik at det ikke blir for varmt på balkongen din.

Hva må jeg tenke på før jeg kjøper en balkongskjerm?

Først må du måle slik at du får riktig størrelse for akkurat din balkong før du kjøper en balkongskjerm. Det finnes balkongskjermer i ulike størrelser, bredder og høyder for å passe alle forskjellige typer balkonger. Velkommen til oss på nettet så hjelper vi deg med å finne din favoritt blant våre balkongbeskyttelser.