Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

4857 stk produkter
Viser 24 av 4857 produkter
1
...
203

Populære filtreringer

Med en paviljong får du et ekstra rom i hagen og slipper å avlyse utendørsfesten på grunn av dårlig vær. Paviljongene som Trademax nå har SALG på, beskytter både mot sol og regn. Hvis du velger å legge til en eller flere paviljongvegger, får du også en effektiv vindbeskyttelse som holder kveldskulden ute.

SALG på paviljonger til hagen

Hva bør jeg tenke på når jeg velger en paviljong?

Fordelen med en paviljong er at den er enkel å montere og du trenger ikke byggetillatelse. Når du velger en paviljong, kan det være lurt å tenke på hvor den skal plasseres, slik at du ikke velger en paviljong som er for stor eller for liten. Skal paviljongen for eksempel fungere som et beskyttende tak for uteplassen? Eller skal den brukes til hyggelige utendørs middager og fester? Skal paviljongen først og fremst beskytte mot sol eller regn? Mange av paviljongene som Trademax nå har salg på, har regntette tak, mens andre er bedre som solbeskyttelse. Noen av dem har til og med myggnett.

Kan en paviljong på SALG vaskes?

En paviljong rengjøres enkelt for hånd med såpe og hageslangen. Paviljongene som Trademax tilbyr på SALG, er laget av polyester. Dette er et materiale som, i motsetning til bomull, veier lite og ikke suger vann når det regner. Polyester er slitesterkt og brukes derfor også som markiseduk. Det er enkelt å holde rent. Kundeservice deler gjerne tips om hvordan du best rengjør utemøbler og tekstiler, slik at de varer i mange sesonger.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger en paviljong?

Fordelen med en paviljong er at den er enkel å montere og du trenger ikke byggetillatelse. Når du velger en paviljong, kan det være lurt å tenke på hvor den skal plasseres, slik at du ikke velger en paviljong som er for stor eller for liten. Skal paviljongen for eksempel fungere som et beskyttende tak for uteområdet? Eller skal den brukes til hyggelige utendørs middager og fester? Skal paviljongen hovedsakelig beskytte mot sol eller regn? Mange av paviljongene som Trademax har på salg nå, har tak som tåler regn, mens andre er bedre som solbeskyttelse. Noen av dem har til og med myggnett.

Kan jeg vaske en paviljong fra salget?

En paviljong kan enkelt rengjøres for hånd med såpe og hageslangen. Paviljongene som Trademax tilbyr på salg, er laget av polyester. Det er et materiale som, i motsetning til bomull, veier lite og ikke suger til seg vann når det regner. Polyester er slitesterkt og brukes derfor også som markiseduk. Det er lett å holde rent. Vår kundeservice deler gjerne tips om hvordan du best rengjør utemøbler og tekstiler slik at de varer i mange sesonger.

{ "@type": "FAQPage", "mainEntity": [ { "@type": "Question", "name": "Hva bør jeg tenke på når jeg velger en paviljong?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Fordelen med en paviljong er at den er enkel å montere og du trenger ikke byggetillatelse. Når du velger en paviljong, kan det være lurt å tenke på hvor den skal plasseres, slik at du ikke velger en paviljong som er for stor eller for liten. Skal paviljongen for eksempel fungere som et beskyttende tak for uteområdet? Eller skal den brukes til hyggelige utendørs middager og fester? Skal paviljongen hovedsakelig beskytte mot sol eller regn? Mange av paviljongene som Trademax har på salg nå, har tak som tåler regn, mens andre er bedre som solbeskyttelse. Noen av dem har til og med myggnett." } }, { "@type": "Question", "name": "Kan jeg vaske en paviljong fra salget?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "En paviljong kan enkelt rengjøres for hånd med såpe og hageslangen. Paviljongene som Trademax tilbyr på salg, er laget av polyester. Det er et materiale som, i motsetning til bomull, veier lite og ikke suger til seg vann når det regner. Polyester er slitesterkt og brukes derfor også som markiseduk. Det er lett å holde rent. Vår kundeservice deler gjerne tips om hvordan du best rengjør utemøbler og tekstiler slik at de varer i mange sesonger." } } ] }