categoryTopBlock

Utemøbler og hagemøbler

+10 000stk. produkter
Alt innen hagemøbler
+10 000stk. produkter

Med lekre og bekvemme hagemøbler kan du nyte det fine været på beste måte når solen titter fram. Vi har et stort utvalg av billige utemøbler, hagestuemøbler og hagemøbler for å kunne tilgodese dine behov i hagen, på altanen, i hagestuen/uterommet, på balkongen eller et annet sted der du vil ha det komfortabelt. Vil du slappe av i en hvilestol eller solstol, spise gode middager ved en bekvem spisegruppe eller være sammen med venner i en loungegruppe? Uansett hvordan du vil ta vare på sommeren, har vi hagemøblene for deg! 

Billige hagemøbler og ute møbler enkelt og smidig på nett

Gi deg selv muligheten til å slappe av og ta det med ro i sommer. Hos oss finner du prisgunstige og billige hagemøbler som er slitesterke og holdbare. Våre utemøbler er ikke bare av høy kvalitet, de er vakre å se på og finnes i flere ulike stiler og materialer, og framfor alt er de billige og prisgunstige. Vi har et bredt og variert sortiment og tilbyr alt fra hagemøbler, bord, spisegrupper, loungegrupper, hagestoler, hagebord, møbeltrekk og møbelbeskyttelse samt solskjerming i materialer som kunstrotting, tre og aluminium. Kjøp gode sommermøbler etter materiale på vår hjemmeside, klikk her

Velkommen inn for å ta en titt i vårt sortiment og finn utemøbler, hagestuemøbler og hagemøbler som hjelper deg å nyte sommeren!

Hagemøbler til alle utemiljøer

Her på Trademax finner du billige utemøbler, hagestuemøbler og hagemøbler for både små og store uteplasser og hager. Vi har et utrolig bredt sortiment i mengder av former og størrelser. Vi synes at alle skal kunne nyte sommeren i billige og lekre hagemøbler! Her finner du blant annet:

•    Hagemøbler i kunstrotting
•    Kvalitative hagemøbler
•    Spisegrupper
•    Lenestoler
•    Hagesofaer
•    Trestoler
•    Hagemøbler bord
•    Cafésett
•    Hagemøbler i tre
•    Hagemøbler i plast
•    Hagemøbler i aluminium

Kjøp gode sommermøbler til å nyte i

På Trademax argumenter vi for høy kvalitet, men til rett pris. Det er derfor viktig at du velger gode sommermøbler som holder lenge. Alle våre utemøbler tåler å stå ute i mange år og med rett materiale og ikke minst rett møbelbeskyttelse, så holder møblene mange somre. Dessverre vil det alltid oppstå en viss slitasje på grunn av værets makter. Men med noen enkle tips kan dine sommermøbler vare betydelig lengre. Det første tipset er å starte med å sette inn møblene på vinteren for å deretter plukke dem fram når vårfølelsene begynner å komme sigende. Under sommeren, når solen er som sterkest, og du kanskje ikke bruker dine møbler anbefaler vi at du dekker over møblementet med møbeltrekk slik at de ikke får direkte sollys. Spesielt om du har plastmøbler eller teak som kan blekne raskere. Da holder fargen betydelige lengre. Til tremøbler og teak anbefaler vi å olje inn møblene. Da får de tilbake sin herlige farge og glans. Tenk bare på at du oljer inn møblene i skyggen. Det enkleste og kanskje beste tipset er å rengjøre dine sommermøbler med et mildt rengjøringsmiddel (f.eks. mild såpe eller oppvaskmiddel). Til slutt er grunnforutsetningen og ditt første steg å kjøpe gode sommermøbler (og selvfølgelig billige sommermøbler) som du finner her på Trademax. Vi har antakeligvis Norges største sortiment med 1000-vis varer av høy kvalitet til utemiljøet og hagen.

Finn de rette hagemøblene hos Trademax

Som du ser har vi en mengde billige hagemøbler & utemøbler for alle smaker. Vet du allerede hva du vil ha, er det enklest å benytte deg av våre filtre på venstre side av produktlisten. Der kan du sortere møblene ved å for eksempel klikke i hvilken type av hagemøbler du vil ha, eller hvilket varemerke du vil se på. Om du derimot er usikker på hvilke møbler du vil ha eller bare leter etter ”de rette” hagemøblene til din uteplass, så kan du enkelt scrolle deg videre blant våre produkter. Her finner du garantert billige hagemøbler som passer godt inn hjemme hos deg! Vi jobber med meget kvalitative merker som for eksempel Hillerstorp  og Comfort Garden, og kan på den måten garantere at dine nye utemøbler ikke bare er billige, men er også av god kvalitet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
(cm)
(cm)
Lengde
(cm)
(cm)
Høyde
(cm)
(cm)
Motiv
Sitteplasser
Farge
Materiale
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Type
Stil
Utseende
Pris
(kr)
(kr)
Cyber Monday
Forventet levering innen 10 hverdager
Cyber Monday