Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 30 produkter
12

Populære filtreringer

Rottingmøbler forknippes ofte med solrike sommerdager, uteplasser og solstoler eller koselige loungegrupper. Men rottingmøbler passer i de aller fleste sammenheng og miljøer. Avhengig av hvor du plasserer ditt møbel, kan det være smart å velge enten ekte rotting eller kunstrotting. Skal møbelet plasseres innen- eller utendørs? Rottingmøbler med plassering utendørs, bør være av kunstrotting for å holde år ut og år inn. Møbler i kunstrotting er helt klart mer værbestandige, og er dessuten vedlikeholdsfrie til forskjell fra møbler i naturmateriale. I dag er utvalget av kunstrotting stort, og materialet finnes i et flertall farger, og ser svært naturtro ut.

Rottingmøbler for alle stiler og behov

Hvilke rottingmøbler passer til en loungeplass?

Møblerer du en større altan, et uterom eller en stue, vil du antagelig ha en loungegruppe bestående av sofa, lenestoler og bord. Utvalget hos oss på Trademax er både stort og prisgunstig. Til det hyggelige loungehenget, vil du nok ha en lavere sofa, der dere kan sitte avslappet lenge. Vil du heller ha en rottinggruppe til middager, finnes det også spisebord og stoler i ulike utførelser.

Hvordan skaper jeg en luksuriøs følelse med rottingmøbler?

Rottingmøbler gir umiddelbart en luksuriøs og avslappet følelse, og det har med de myke formene og opprinnelsen i naturen å gjøre. Vil du skape et avslappende sted i hjemmet, kanskje en spaavdeling eller et hvilested i hagen, finnes hengestoler og solsenger i mange ulike utførelser. Leter du etter en eggeformet, en rund eller en 2-seters hengestol, så finner du dem hos oss på Trademax.

Hvordan skaper jeg helhet med rottingmøbler?

La materialet rotting være den røde tråden i din innredning. Det skaper umiddelbart den avstressende følelsen du leter etter. Kompletter din sofagruppe med blomsterkasser, krukker, putebokser og andre tilbehør, for å skape en sammenholdende helhet. Når du velger rottingmøbler for utendørsbruk, finnes flere ulike farger å velge mellom. Kontakt oss på Trademax kundeservice om du har spørsmål om våre rottingmøbler.