Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 597 produkter
1
...
25

Populære filtreringer

De siste årene har aluminiumsmøbler og stålmøbler fått et stort oppsving innen utemøbler. Dette skyldes sannsynligvis at de både er stilige, lette å flytte rundt og lagre, og krever minimalt med vedlikehold. Trademax har moderne aluminiumsmøbler i mange forskjellige stiler og utførelser. Mange av dem ligner utseendemessig på støpejernsmøbler og smijernsmøbler, men er mye mer håndterbare da de ikke veier like mye. I tillegg er de rustfrie og varer dermed lenger. Du trenger bare å rengjøre møblene en gang i året for å få dem til å se ut som nye igjen. Våre stålmøbler kombineres ofte med ulike tresorter eller Aintwood - et vedlignende, vedlikeholdsfritt materiale laget av plast.

Våre aluminiumsmøbler og stålmøbler er rustfrie og tilpasset utendørs bruk. Dette sikrer at de vil vare lenge og være like dekorative i hagen din år etter år. Å ha stålmøbler utendørs er ikke bare stilig. Det er også praktisk, siden møblene er enkle å flytte rundt på og nesten ikke krever noe vedlikehold i det hele tatt. Uansett om du leter etter svarte, grå eller hvite aluminiumsmøbler, kan du trygt finne dem hos Trademax. Vi leverer dem raskt og sikkert til døren din med lav frakt!

Hva er fordelen med aluminium hagemøbler?

Utemøbler av aluminium er hagemøbler laget av materialer som aluminiumrammer og detaljer. Dette gjør at møblene er lette, holdbare og rustfrie. De fleste produsenter bruker vanligvis aluminiumlegeringer som 6061 og 7075, når de lager utemøbler. Disse legeringene gir en høy holdfasthet og motstandskraft mot korrosjon. Både pulverlakkert og anodisert aluminium har sine fordeler og bakdeler. Pulverlakkert aluminium gir en jevn og holdbar yte, mens anodisert aluminium er mer motstandskraftig mot slitasje og riper. Det er viktig å overveie din personlige smak, budsjett og behov, før du bestemmer hvilken type aluminium som best passer dine hagemøbler.

Hvordan skal jeg vedlikeholde mine hagemøbler av aluminium?

For å vedlikeholde dine hagemøbler aluminium, behøver du bare tørke av dem regelmessig med en fuktig klut og mild såpe. Om utemøblene i aluminium utsettes for harde værforhold eller saltvann, bør du rengjøre dem oftere. Unngå bruk av slipende rengjøringsmidler og børster, for å minimere risken for riper på yten.

Kan utemøbler av aluminium brukes utendørs året rundt?

Ja, hagemøbler av aluminium er beregnet for utendørsbruk, og kan brukes året rundt. Men det er alltid en god idé å dekke over møblene med en beskyttende duk, eller gi dem ekstra beskyttelse ved ekstreme værforhold. Tenk på at aluminium kan oksidere over tid, og få flekker som kan være vanskelig å ta bort. Men om du investerer i høykvalitative utemøbler av aluminium fra en pålitelig forhandler som Trademax, kan du være sikker på at de er holdbare og lette å vedlikeholde.

Hvor kan jeg kjøpe utemøbler av aluminium?

Du kan kjøpe hagemøbler av aluminium hos mange ulike forhandlere. Et eksempel på en forhandler er Trademax, som tilbyr et bredt utvalg av utemøbler av høy kvalitet til konkurransekraftige priser. Hos oss finner du mengder av aluminiummøbler som for eksempel spisebord, posisjonsstoler, sofaer, blomsterhyller og mye annet. Klikk deg inn og ta en titt på våre møbler i aluminium!