Hammocker

66 stk produkter
SALG
553401(1).jpg
Populære filtreringer

I en hammock kan du sitte en varm sommerkveld sammen med noen du er glad i og bare gynge lett, frem og tilbake. En hammock gir deg helt enkelt mer kvalitetstid med dine nære og kjære! Våre klassiske hammocker muliggjør mange herlige øyeblikk i hagen der alle verdslige problem blir mindre relevante og du helt og fullt kan nyte øyeblikket og livet. Er du på jakt etter å kjøpe hammock? Hos oss på Trademax finner du mange ulike modeller, samt hammocktak, hammockputer og hammocktrekk. 

Nyt sommeren i en hammock!

Sommeren føles alltid litt nærmere når det er på tide å kjøpe en hammock! Hagemøbelet som er som skapt for bringe ro og koselige øyeblikk for deg og dine nærmeste. Leter du etter en hammock i tre? Da har du kommet helt rett! Våre hammocker av tre finnes i en rekke ulike farger og utførelser. Dessuten har vi hammocktak av værbestandige materialer og ikke minst hammockputer som gjør din hammock både lekrere og mer bekvem. Hos oss finner også hammocktrekk som beskytter mot vær og vind. En prisgunstig og enkel måte å øke levetiden til din hammock. 

Flere av våre hammocker er laget av svensk furu med FSC-stempel, merket for ansvarsfullt skogsbruk. Treet kommer fra furuskogene i Nord-Sverige og møblene produseres i Småland. Det betyr at ingen lange reiser over verdenshavene er nødvendig. Materialet har heller ikke noen tilsetninger av miljøfarlige stoffer. Bare svensk, klassisk håndverk i en hammock fra Hillerstorp.

Har du ikke nok plass til en hammock i hagen, kan vi tilby andre likeverdige alternativer som hengestol og hengekøye. De tar ikke like mye plass, men har samme gyngende, avslappende egenskaper som en hammock.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Forventet levering innen 10 hverdager
SALG