Utesofaer

485 stk produkter
687713(1).jpg
Kampanje
Trademax har et bredt sortiment av billige hagesofaer. Forny din uteplass, balkong eller hage med en trendy og fin utesofa eller utebenk for å skape en rolig og hjemmekoselig stemning. Øk antall sitteplassen for deg og dine gjester med våre hagebenker eller gjør et eget avkoblingshjørne som du kan nyte hver dag. Hos oss finner du hagesofaer i ulike farger som hvit, lysegrå, svart, blå, grønn, brun og mørkegrå. Dekorer din uteplass med fargesterk innredning eller benytt deg av de klassiske fargene og kompletter med store grønne planter eller sett farge på annen innredning på uteplassen din.  

Velg material til din nye hagesofa

Vi tilbyr hagesofaer i kvalitative materialer som: 
 
 

Rolige stunder på utesfoaen din


Benytt deg av glade farger og skap et fluffy gulv med puter i kombinasjon med din utesofa. Er du usikker på hvor du skal plassere din hagesfoa? Bare din egne fantasi setter grensene! En utebenk eller utesofa gjør hagen din eller uteplassen komplett – uansett om det er en liten eller stor. Plasser hagesofaen i den grønne oasen din eller hvorfor ikke kompletter utesofaen din med et fint hagebord som du kan finne hos oss på Trademax. Sett din utebenk under et vindu eller mot en vegg for å øke bevegeligheten fullt ut. Trendy, hyggelig og hjemmekoselig – nyt sommeren fullt ut med dine nye favorittmøbler på uteplassen. 
 

Vedlikeholdsråd til din hagesofa


TRE: Olje inn hagemøblene dine med en olje som du finner hos på Trademax, for bedre holdbarhet og lengre livslengde av din sofa eller benk til utendørs bruk.
KUNSTROTTING: Krever lite vedlikehold – en klut og vann fungerer veldig bra.
ALUMINIUM: Hagemøbler behøver bare rengjøres noen få ganger i løpet av året, for å beholde sin glans.
LÆR: Unngå å plassere hagemøblene i direkte sollys, for å minske risikoen av at de skal blekes av solen. Bruk lærbalsam til å vedlikeholde dine hagemøbler. 
 
Bestill din hagesofa på nettet allerede i dag og se frem til en levering hjem til deg! 
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vanntett
Vaskbar
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje