Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 9 av 9 produkter

En hammock kan være det perfekte stedet for avslapning og hvile i hagen. Men når høsten og vinteren kommer, kan det være en utfordring å beskytte hammocken din mot regn, snø og vind. Et hammockovertrekk kan være en redning for å beskytte hammocken din og forlenge levetiden. Hammockskjermen er også en god måte å sikre at hammocken din er ren og klar til bruk igjen når varmen kommer tilbake. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av hammockskjul som passer til forskjellige størrelser og modeller av hammocker.

Hvilke størrelser finnes det på hammockskjul hos Trademax?

Hos Trademax finner du hammocktrekk i forskjellige størrelser som passer til de fleste hammocker på markedet. Sørg for å måle hammocken din nøye for å velge riktig størrelse på overtrekket.

Hvilke materialer er hammockbeskyttelsene laget av?

Hammocktrekkene hos Trademax er laget av høykvalitets og slitesterkt materiale som beskytter hammocken din mot vær og vind. De vanligste materialene er polyester og PVC, som er vanntette og UV-resistente.

Kan jeg vaske mitt hammocktrekk?

Ja, hammockskjul kan vaskes for hånd eller i vaskemaskin. Sørg for å følge vaskeanvisningen som følger med skjermen for å unngå å skade materialet.

Hvordan lagrer jeg min hammockbeskyttelse når den ikke er i bruk?

Oppbevar ditt hammockskjul på et tørt og rent sted når det ikke er i bruk. Sørg for at det er helt tørt før du legger det bort for å unngå mugg- eller mugglukt.