Veggpanel & panelplate

47 stk produkter
2101474(1).jpg

Å endre veggene i hjemmet kan gjøre en stor forskjell for interiørets utseende. Ved å bruke veggpaneler eller veggplater kan du skape et stilrent og moderne utseende i hjemmet ditt. Velg mellom ulike materialer som tre, stein eller fliser for å gi rommet et personlig preg. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av høykvalitets veggpaneler og veggplater til en rimelig pris. Utforsk vårt utvalg i dag og finn den perfekte veggkledningen for ditt hjem.

Skap en stilren innredning med veggpaneler og veggplater

Hva er forskjellen mellom veggpaneler og veggplater?

Et veggpanel er en stor treplate som er montert på veggen, mens en veggplate er en mindre og tynnere plate som kan monteres direkte på veggen. Veggpaneler brukes ofte til å dekke hele veggen, mens veggplater kan brukes til å skape et dekorativt mønster eller en aksentvegg.

Hvilke materialer finnes for veggpaneler og veggplater?

Det finnes en rekke ulike materialer å velge mellom når det gjelder veggpaneler og veggplater. Trepaneler er en klassisk variant som gir en naturlig følelse til rommet. Andre populære materialer inkluderer fliser, stein, MDF, PVC og betong.

Kan jeg montere veggpaneler eller veggplater selv?

Ja, det er mulig å montere veggpaneler og veggplater selv hvis du har erfaring med lignende arbeid og er vant til å bruke verktøy. Ellers kan det være lurt å ansette en profesjonell håndverker for å få jobben gjort på en sikker og riktig måte.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)