Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 141 produkter
1
...
6

Det trenger ikke være komplisert å lage en dyregård, da det finnes mange gode ferdige gjerder og gjerdestolper. Ferdige gjerdelengder er enkle å montere og de gir en god innhegning som du også kan komplettere med et beskyttende dyrehus.

Hva du trenger for å sette opp en dyregård

  • Hvor kan jeg sette opp en dyregård?

    Har du hage kan du enkelt bygge en dyregård for for eksempel hunder, ender eller høner. Har du ferdige gjerdestolper kan du forankre dem i bakken og deretter feste stålgjerdet, som fås på rull, eller sette ferdige gjerdemoduler i impregnert tre. Det finnes også ferdige porter som du kan installere for å gjøre det enkelt å komme inn på dyregården din.
  • Hvor stor må en dyregård være?

    Du må tilpasse dyregården din etter dyrene som skal være der og hvordan du vil bruke den. Hunder liker å være i en innhegning, men det er nødvendig at de har plass til å løpe og bevege seg fritt. Kyllinger trenger ikke så mye plass, men det er bra om du gjør innhegningen din så stor som mulig og setter inn et dyrehus som beskyttelse.
  • Bør jeg sette et dyrehus i innhegningen min?

    Hvis dyrene dine tilbringer mye tid på dyregården din, er det nødvendig at de har et dyrehus hvor de kan søke ly. Har du kyllinger trenger de også en pinne å sitte på og et rede. Alle dyr som oppholder seg i en dyregård trenger et dyrehus som beskyttelse mot regn, vind og kulde, samt for å ha et trygt hjørne.