Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 246 produkter
1
...
11

Populære filtreringer

For å gjerde inn eiendommen din på en trygg og sikker måte, trenger du et gjerde eller stengsel. Et bra gjerde fungerer både som en grense og som en pyntegjenstand. Nå kan du enkelt kjøpe gjerde online hos oss på Trademax!

Vanlige spørsmål og svar

 • Har jeg rett til å sette opp gjerde rundt tomten min?

  Ja, det er riktig i følge loven å gjerde inn tomten din så lenge det ikke forstyrrer synligheten for trafikk eller lignende. Hele stengselet trenger å være på tomten din.
 • Hvor høyt gjerde skal jeg kjøpe?

  Det kommer litt an på hvordan du har tenkt å bruke gjerdet ditt. Om du kun skal ha det til dekorasjon eller for å markere grensen går det bra med en meter høyt gjerde. Vil du forhindre husdyr og barn fra å komme utenfor området, kan det være smart å ta noe høyere. Vil du hindre innsyn kan du begynne å tenke på de veldig høye gjerdene.
 • Hvilke typer materialer er det for billige gjerder?

  Det finnes et stort sortiment å velge mellom. Alt fra metall, tre, bambus eller plast. Velg det du syns er fint og som passer hagen din best, og kombiner med en eller flere billige grinder i samme stil.
 • Kan jeg kjøpe en pakke med gjerde, gjerdestolper og grind?

  Det finnes store muligheter for å kjøpe gjerdepakker hos Trademax. Du kan billig bygge gjerdet ditt etter ditt eget hode og behov. Du kompletterer med en grind eller to.