Sikkerhetsgrind & trappegrind

2 stk produkter
2095451(5).jpg

Når barnet ditt blir født, endres hjemmet og du må tenke mer på sikkerhet og trygghet. Du vil beskytte barnet ditt mot farlige trapper, skarpe kanter og andre ting som ser fristende ut, men som kan skade barnet. En trapp eller babyport gjør det lettere å begrense risikoområder og skape trygge omgivelser.

Ta det trygge før det usikre med en barnegrind

Hvorfor bør jeg få en barnegrind eller trappegrind?

Det som gjør en barnegrind eller trappegrind så bra, er at du selv kan slappe av når du vet at barnet ditt ikke kan komme i nærheten av ting i hjemmet som kan bety at det blir skadet. Før man får barn er det vanskelig å forstå hvor stor risikoen er i hjemmet for et lite, nysgjerrig barn.

Hvordan skiller en trappegrind seg fra en barnegrind?

En barnegrind er beskyttelsen du setter opp mellom rommene i hjemmet eller mellom kjøkkenet og resten av hjemmet. Det finnes flere forskjellige modeller av babyporter å velge mellom som passer til forskjellige åpninger. Du bruker derimot en trappegrind for å beskytte barnet ditt mot å gå opp eller ned trappene uten at noen er der.

Hvor plasserer jeg barnegrind eller trappegrind min?

En barnegrind kan sitte i døråpningen mellom kjøkkenet og resten av hjemmet eller ved soveromsdøren, slik at du kan holde øye med barnet ditt. Trapper er alltid fristende, men vanskelige å navigere for de som kryper eller egentlig ikke har lært å holde balansen. Når du setter opp en port ved trappen, beskytter du barnet ditt mot å falle og skade seg selv.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)