Dusjutstyr som fullfører ditt baderom

177 stk produkter
Kampanje
1913791(1).jpg

Her finner du det meste innom dusjutstyr som for eksempel dusjmunnstykker, takdusjer, dusjhåndtak og dusjsett. Produkter for ditt dusjmiljø som setter prikken over i'en på tilværelsen og gjør dusjopplevelsen akkurat slik du ønsker at den skal være. Trademax har prisgunstig dusjutstyr for alle stiler og behov. Våre nøye utvalgte leverandører garanter for kvalitetsprodukter der inspirerende design møter funksjonalitet og innovativ teknologi.

Dusjutstyr fra kjente varemerker

Våre baderom forvandles stadig mer fra praktiske steder for kroppspleie til estetiske oaser for avkobling og velbehag. Dusjen får ta større plass og har blitt en sentral plass i baderommet. Dusjopplevelsen blir stadig viktigere, og vi stiller høyere krav på design og funksjon. Tenk over hvilke funksjoner du vil ha i din dusj. Hos oss på Trademax finner du dusjutstyr fra velkjente og nøye utvalgte leverandører som:

  • Hansgrohe
  • Noro
  • FM Mattsson
  • Mora

Du bestiller varer online enkelt og smidig via vår nettside. Trademax har et bredt utvalg av produkter innen dusjutstyr til pressede priser. Har du noen spørsmål eller funderinger rundt ditt dusjmiljø og hvilke produkter som passer best for deg, er du alltid varmt velkommen til å kontakte oss!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje