Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 18 av 18 produkter
Det er ikke mye som slår muligheten til å kunne snurre seg inn i et varmt håndkle etter en dusj eller et bad. Det er heller ikke helt feil at badet varmes opp av en håndkletørker. Med andre ord så finnes det mange fordeler med håndkletørker på strøm. Hos Trademax finner du mange forskjellige modeller i ulike størrelser og farger. Velkommen til å utforske vårt store sortiment og bestill din nye håndkletørker billig online.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hva bør jeg huske på når jeg skal velge elektrisk håndkletørker?

    Hvor stor familie du er som vil bruke håndkletørkeren spiller en rolle når du velger modell. Design er også viktig å tenke på. Velg gjerne en som passer inn på badet og som møter behovene dine. Hos Trademax finner du mange ulike modeller som passer alle stiler. Bla mellom klassiske håndkletørkere i metall eller en stilren håndkletørker i svart. Våre modeller kommer også i enten horisontale eller vertikale rør, velg den som passer deg og din familie best.
  • Hvilken fordeler finnes det med håndkletørker på strøm?

    Om det tar lang tid foc håndklærne dine å tørke, er en elektrisk håndkletørker rett valg for deg. Det er heller aldri feil å ha et varmt håndkle å tørke seg med etter dusjen eller et bad. En håndkletørker hjelper også til med å drive bort fukt og kondens og holde badet varmt og behagelig.
  • Hvordan fungerer en elektrisk håndkletørker?

    Våre håndkletørkere som varmes opp av strøm har en innvendig varmekabel. Den har enten en synlig eller skjult ledning, og stikkontakt følger med i leveringen. Ettersom håndkletørkeren kobles inn med hjelp av strøm drives den helt enkelt av elektrisitet. Trenger du en permanent el-installasjon må det gjøres av en elektriker.