Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 24 av 399 produkter
1
...
17

  • Hvilken typer av enkel vasker har Trademax?

    Vi har enkle servanter i mange forskjellige modeller, former og materialer. Fordelen med en enkel vask er at du kan finne en som passer inn på alle bad uansett størrelse. Gjennom at du kan velge mellom ulike materialer og naturstein, marmor eller det klassiske hvite porselenet kan du skape en helt egen stil. Runde og ovale former gir en stilren og luksuriøst følelse. Så la stilen din kommer fram med en enkel servant.
  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger en liten servant?

    Når du velger en vask bør du tenkte på hva behovet ditt er. Brukes badet av hele familien er det bra å velge et materiale som er lett å gjøre rent. Har du mindre plass kan runde servanter være en løsning som er dekorativ og praktisk. Vil du skape en elegant innramming kan du leke med svarte nyanser og mørke materialer. Noen ganger er ikke blandere og bunnventiler inkludert, men dette fremgår tydelig i produktbeskrivelsen.
  • Er det vanskelig å installere en liten vask?

    Å installere en servant kan man gjøre selv. Monteringsanvisning følger med de fleste vask og du kan også lese på produktsiden. Hvis du trenger å legge nye rør eller på annen måte endre vannrør, bør du kontakte en installatør. Vi i kundeservice svarer gjerne på spørsmål om installasjon.