1336030(1).jpg

Veggfliser er et vakkert og tidløst materiale som passer like bra på kjøkkenet, som på badet. Materialets eleganse gir en følelse av luksus, og dessuten er veggfliser helt vedlikeholdsfritt i den meningen at de aldri trenger å etterbehandles med polish eller lignende. I vårt sortiment av veggfliser finner du mengder av ulike størrelser, former og farger. Vi har fliser for alle smaker og stiler, alt fra stilrene og klassiske veggfliser til spennende mønster og design som er som rene og blir et blikkfang! Med fliser har du muligheten til å sette ditt personlige preg, kombinasjonen er enorm og kun fantasien setter grenser!

 

Forskjønne hjemmet med vakre veggfliser

Fliser er en fin keramikk som lages av glaserte leirgods som brennes i en relativt lav temperatur, noe som gjør materialet porøst med en forholdsvis høy vannabsorpsjon. En høyere vannabsorpsjon gir lavere styrke og motstand mot ytre påkjenninger som kjemikalier, slitasje og frost. Av den grunnen gjør ikke veggflisene seg lempelige til gulvflater og utemiljøer, men monteres kun på vegger for eksempel på kjøkkenet og badet. Glasuren på flisene har en herlig glans som øker fargens lyster og gir overflaten en glitrende effekt.

 

Velg veggflis

Kanskje du vil innrede stilrent og friskt med hvite fliser, eller la fargesterke kulører og fliser i spennende mønsterlegging skape et fargefint og livfullt uttrykk i baderommet, kjøkkenet eller andre rom i hjemmet. Når du skal velge fliser er mulighetene uendelige og vi tilbyr et stort utvalg av fliser i forskjellige modeller, farger og mønster. Vi tilbyr alt fra tidløse ensfargede fliser som hvite, grå og svarte, til trendy marmorveggfliser og mønstrede veggfliser. Vi tilbyr også marokkanske og marrakesh veggfliser for deg som foretrekker litt mer farge og liv. Vi har også klassiske fasettveggfliser som reflekterer lyset på en elegant måte og gir en levende effekt. Lag fine mønster, eller miks farger og nyanser for å skape den stilen du ønsker. Her finnes fliser til deg som vil innrede rustikt, tradisjonelt, moderne, landlig, orientalist, retroinspirert og mye mer. Bli inspirert og finn din stil til baderommet eller kjøkkenet ditt.  

 

Mål og størrelse

I vårt sortiment kan du velge mellom fliser i ulike størrelser og former, som kvadratiske veggfliser med mål som 15x15 og 20x20, til fliser med rektangulær form i målene 20x50 og 30x60. Ta hjelp av vår filterfunksjon på venstre side til å filtrere frem ønsket lengde og bredde. Store deler av vårt sortiment består av rettskjærte veggfliser. Plater med en skåret kant har fordelen at de kan settes tettere og på denne måten minimere risken for at fugen blir synlig. Dette er ikke bare noe man foredrar fra en praktisk synsvinkel ved montering, men det gjør også rengjøringen lettere ettersom fugene er en plass der smuss ofte samles over en lengre tid. For deg som leter etter fliser i andre former så tilbyr vi også mosaikk plater i sekskantet form, som kalles Heksagon mosaikk.

 

Kjøp billige veggfliser online

Hos oss på Trademax kjøper du veldig bra fliser til lave priser. Vi tilbyr et komplett sortiment av veggfliser og nødvendige tilbehør til montering av fliser. Kanskje du holder på med å pusse opp badet ditt? Da kan du sjekke ut vårt utvalg av baderomsmøbler, her finnes alt som du kanskje vil trenge for å få et funksjonelt og fint baderom. Du bestiller dine varer raskt og enkelt på vår hjemmeside og få din ordre levert til hjemmet med lave fraktkostnader. Om du har noen spørsmål eller noe du lurer på angående ditt kjøp, så finnes vår kunnskapsrike kundeservice her for å hjelpe deg.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)