categoryTopBlock

Fasettert flis

16stk produkter
Fliser
Fliser med fasede kanter utmerker seg ved sine lyse skråninger langs sidene. Flisen gir en levende effekt når sidene på platen vender nedover og den midtre delen av platen stikker oppover. Velkommen til å utforske Trademax sitt store utvalg av fasedefliser billig på nett.

Spørsmål og svar om fasede flis

Hvordan fuger man fasede flis?

I og med at flisen har fasede kanter kan det ta litt lengre tid når du monterer flisene. Bland litt fugemasse om gangen og bruk en myk gummifiller. Tørk deretter av overflødig fuge med en fuktig svamp før fugen har tørket for mye.

Hvor kan jeg ha fliser med fasede kanter?

Fordelen men fasedeflis er at den fungerer like godt på kjøkken som bad. Trenden er å bruke flisen på hele veggflaten på for eksempel et kjøkken. Dette gir et innbydende og klassisk inntrykk. Du trenger selvfølgelig ikke flislegge en hel veggflate, fliser på halve veggen med malte vegger gir også et klassisk inntrykk.

Hva er fasede flis?

Ønsker du en tradisjonell flis, er fasede fliser det rette valget for deg. De har et klassisk utseende med sine skråkanter, og avhengig av størrelsen kan de variere på utsiden. Det er en stor trend med hvite rektangulære fasede fliser til kjøkken og bad.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende