categoryTopBlock

Marokkanske veggfliser

27stk produkter
Fliser

Hva er marokkanske fliser?

Kjennetegnene til marokkanske fliser er som regel det herlige mønsteret. Mønster som får deg til Middelhavet og som skaper en rustikk følelse. Klassiske mønster er fine og finnes i alle tenkelige farger. Marokkanske fliser har også holdbarhet og høy kvalitet. Mønstrene er i de fleste tilfeller gjennomgående og med en slitesterk overflate.

I hvilket rom passer marokkanske veggfliser og gulvfliser?

Marokkanske gulvfliser passer der du vil ha herlige mønster. Derfor fungerer marokkansk flis like fra på badet som på kjøkkenet. Gjennom sine vakre mønstre og nøye utvalgte farger kan du lage ditt eget middelhavshus. Du kan velge å lage en fondvegg med for eksempel marokkanske fliser. For de av dere som liker mer diskrete farger, kan beige marokkanske fliser være en vakker kontrast mot hvite vegger.

Hvordan vedlikeholder jeg marokkanske fliser på best måte?

Marokkanske fliser har en holdbar overflate som klarer mye. Samtidig er det alltid bra å tenkte på å bruke milde rengjøringsmidler som ikke riper. Har du marokkanske fliser i gangen kan du med fordel holde grusen borte.

Er det vanskelig å legge marokkanske fliser?

Når du legger marokkanske fliser, bør du tenke på at det vanligvis krever mer sement enn vanlig. Du bør også bruke en grovtannet sementkam. Det er også viktig at du tenker på mønsterpassingen. Så arbeid langs linjer og ikke kryss. Da kan du lettere justere mønsteret gradvis. Når det gjelder bredden på skjøten, skal den være så smal som mulig. Deretter fremheves mønsteret bedre og resultatet ser jevnere ut.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager