Forskjellige fliser

1 stk produkter
1235040(1).jpg

Gulvfliser er et slitesterkt og lettstelt materiale som passer bra til både gulv og vegger. Et fargefint gulv i gangen, en mønstrete stuevegg eller hvorfor ikke legge frostsikre gulvfliser på terrassen eller uteplassen? Med gulvfliser kan du forvandle et enkelt rom til noe helt eget, og hos oss på Trademax kan mangfoldet av fliser virke ubegrenset. Her finnes noe til en hver smak og livsstil, la deg bli inspirert av vårt brede utvalg av gulvfliser i ulike størrelser, former, farger og mønster. Her finnes alt fra stilrene og nøytrale gulvfliser, til spennende mønster og fargerike design.

 

Gulvfliser til oppussing og innredning

Vi er vant til å innrede med vårt kjære naturmateriale tre, men oppdagelsen av keramikkens positive egenskaper har vokst seg stor under de seneste årene. Gulvfliser er ikke bare vakkert, det er også veldig holdbart og stabilt. I likhet med tre som over lengre tid blir lettere slitt, beholder flisene sitt utseende like fint i dag som etter 15 år. Dessuten er gulvfliser et materiale som er lett å rengjøre. Fint og funksjonelt, fliser kan fornye og forskjønne hvilket hjem som helst. Takket være sin relative lave vannabsorpsjon er at fliser som kan brukes til både gulv og vegger, som i fuktige eksponerte våtrom. Hemmeligheten - jo høyere vannabsorpsjon, jo høyere er motstanden mot ytre påkjenninger som slitasje, kjemikalier og frost. I vårt sortiment finner du også granitt, som er en variant av fliser som har en nesten ikke-eksisterende vannabsorpsjon. Ettersom at granitt ikke suger opp vann, som senere kunne forårsaket at platen sprekker ved frost passer flisene like godt til utemiljøer. Med natursteinsgulvfliser slipper du moselag, alger og annet ugress som ellers kan oppstå ved bruk av naturstein. Like vakkert, men enda enklere og mer lettstelt!

 

Sett stilen med ulike gulvfliser

Med fliser kan du skape dekorativ vegg- og gulvlegging og gi hjemmet ditt et personlig inntrykk. Sett farge og skap vakre mønster, eller la en ensfarget base med lyse eller duse toner formidle selvbevisst eleganse. Hvite og svarte fliser er og forblir like fine som tidløse. Gulvfliser kan kombineres på utrolige mange ulike måter, finn din helt egne matching som setter et unikt preg. Hos oss finner du ensfargede fliser, mønstrete fliser og fliser som skal etterligne andre vakre naturmaterialer som for eksempel tre-fliser, marmorfliser og cementfliser. Hvorfor ikke skape et rom som tar tankene til fjerne land med hjelp av marokkanske eller marrakesh fliser? Med sitt vakre design av farger og mønster kan du vekke fantasien til liv og gi rommet en fantastisk karisma. Vi tilbyr oktagon fliser for en klassisk viktoriansk stil og heksagonfliser som har blitt mer populært i løpet av de seneste årene. 

 

Rett fliser til rommet ditt

I jungelen av fliser i forskjellige størrelser og former finnes det en del tips og råd som kan gjøre valget ditt lettere.

  • Små gulvfliser gir et større visuelt uttrykk til mindre rom. Dessuten resulterer mindre fliser i mer fog, noe som som gir en effekt av at man lettere unngår å gli. Dette kan være noe å tenke på om du skal velge gulvfliser til våtrom.
  • Glaserte fliser kan være veldig glatte ved høy fuktighet. Matte eller uglaserte fliser er å anbefale til våte gulvflater.
  • ​Gjennom å legge interessante mønster kan større rom virke mer levende.
  • Rektangulære fliser kan forandre rommets følelse beroende på hvordan de blir lagt. Gjennom å plassere rektangulære plater på tvers i stedet for på langs kan et trangt rom oppleves romsligere.  


Hos Trademax kjøper du fliser billig og enkelt online

Med et bredt utvalg av fliser finnes det noe for alle. Hos oss kjøper du billige fliser uten å kompromisse med kvalitet. På vår hjemmeside kan du lett og enkelt bestille hjem dine favoritter. Du kan alltid ta kontakt med vår kunnskapsrike og imøtekommende kundeservice om du skulle ha noen spørsmål eller noe du lurer på angående ditt kjøp. Vi har lave fraktkostnader og levering til hjemmet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager