1854813(2).jpg
Med hjelp av glassmosaikk oppgraderer du enkelt hjemmet ditt. Mosaikk gjør kjedelige overflater mer levende med herlige farger og nyanser. Mosaikk er også lettstelt noe som gjør at det holder seg fint over en lengre tid. Velkommen til å utforske vårt sortiment av glassmosaikk billig online.

Forskjønn hjemmet med mosaikk

Hva trenger jeg å tenke på ved valg av glassmosaikk?

Ved valg av glassmosaikk finnes det mange forskjellige farger og mønster å velge mellom. Du kan velge mellom ensfargede, mønstrede eller mikse begge to. Det vil også ha betydning hvilken type fuge du velger. Sluttresultatet kan spille en rolle avhengig av om du velger lyse eller mørke fuger.

Hvordan monterer jeg glassmosaikk?

Trinn én er å lage en tegning før du monterer mosaikken. Rengjør deretter underlaget og påfør fuger. Glassmosaikken selges på nett. Det gjør at du enkelt kan sette opp mosaikk og klippe til ønsket størrelse og mønster. Det er også viktig å bruke fliskryss, da får du like stort mellomrom mellom hver mosaikkbit.

Hvor mye mosaikk trenger jeg?

For å vite hvor mye mosaikk du skal kjøpe, trenger du å ha en bestemt overflate som skal kles. Multipliser lengden og høyden på underlaget, og du vet med sikkerhet at du får riktig mengde med deg hjem. Det er alltid bra å ha mer fliser enn hva du tror du kommer til å bruke, da har du ekstra fliser for sikkerhetsskyld.

Hvordan innreder jeg med glassmosaikk?

Selv om glassmosaikk ofte brukes på bad eller kjøkken, er bruksområdene mange. Mosaikk kan brukes utendørs, eller hvorfor ikke kle et sidebord med det? Mosaikk skaper med andre ord en stilig og elegant interiørdetalj til hjemmet ditt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)