Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 59 produkter
1
...
3
Har du en skittentøyskurv som bare står og ser kjedelig ut? Eller er det så ille at du samler tøyet ditt i poser mens du venter på vasketid eller energi? Ta og bytt til en skittentøyskurv i et fint design med flere deler. Livet blir enklere og morsommere med en billig vaskekurv fra Trademax. Velg mellom forskjellige materialer og størrelser, og kjøp billig på nettet!

Skittentøyskurv til enklere og finere bad

 • Hvilken størrelse på skittentøyskurven skal jeg velge?

  Du bør velge en vaskekurv i henhold til husstandens størrelse. For en person holder det kanskje med en vanlig skittentøyskurv til badet, mens i den større husstanden kan man trenge en skittentøyskurv med 3 deler til ulike typer av klesvask.
 • Hvilke materiale passer best til en skittentøyskurv?

  Når det gjelder materialer til vaskekurven din, bør det være mulig å velge hvilken som helst. Det er fine vaskekurver i forskjellige materialer, til og med i tre, og de har skikkelig sjarm. Det fungerer bra uansett. Ikke la klesvasken ligge for lenge fuktig, i skittentøyskurven din!
 • Hvilke fordeler har en vaskekurv med flere deler?

  De fleste har begrenset med plass på badet og ikke plass til flere skittentøyskurver. Da er det deilig og også arbeidsbesparende å kunne sortere tøyet med en gang. Du kan skille 40-vask og 60-vask eller lyse og mørke plagg fra begynnelsen og unngå ødelagte plagg.
 • Hvordan skal jeg tenke med farger?

  Hvis du allerede har valgt en fargeskala for badet ditt, følg det, ellers er det flere varianter, fra flerfarget til brun eller svart skittentøyskurv. Vaskekurven din kan i noen modeller brukes som, for eksempel en krakk.