Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Bordvifte

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter

En bordvifte kommer til sin rett på sommeren, når man vil ha det kjølig innendørs en het julidag. Skal man sitte og arbeide, er det behagelig at viften kjøler ned luften, og at det blåser litt. En bra bordvifte skal gi en behagelig innendørstemperatur.

Få litt nedkjøling med en flott bordvifte

Hvilken bordvifte skal jeg velge?

De fleste bruker sette pris på at bordviften er noenlunde stille. Den skal være robust, men likevel lett å flytte. Framfor alt skal den kunne gi en kjøligere innendørsluft på sommeren. Det er også hyggelig om man trives med utseendet på viften, slik at den passer sammen med det øvrige møblementet. Kanskje foretrekker du en modell i krom, eller så vil du ha en vifte som er hvit. Velg en modell du liker her fra hjemmesidens sortiment, og kjøp din bordvifte online hos oss.

Hvordan stiller jeg inn en bordvifte?

Mange modeller er vinklingsbare, slik at luften blåser den retningen du vil, og dessuten kan du stille inn hastigheten slik at det passer i ditt rom, og gir passelig temperatur der du sitter. Visse modeller har også en automatisk svingningsfunksjon. Man bruker da si at viften er oscillerende, og det betyder at den passer på at luften fordeles jevnt i rommet.

Er en bordvifte barnesikker?

Ja, de roterende propellbladene sitter innenfor et sikkerhetsgitter, så det er ingen risk at man får fingrene inn i viften. Det finnes ulike modeller av bordvifter, slik at du kan titte på de ulike konstruksjonene og de tekniske spesifikasjonene her på vår hjemmeside. Du finner sikkert en modell som passer deg.