Luftrenser

4 stk produkter
Kampanje
1380749(1).jpg

Noe som er skadelig for helsen er å puste inn og ut dårlig luft. Gjennom å kjøpe luftrenser motvirker du det problemet. Hos Tardemax finner du mange ulike luftrensere av høy kvalitet som forbedrer innemiljøet ditt. Bla blant våre forskjellige modeller og bestill den luftrenseren som passer deg og dine behov best.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er en luftrenser?

En luftrenser renser luften fra partikler som kan være farlige. Med hjelp av ulike teknikker drar den luften gjennom filter som renser luften inne på en effektiv måte. Noen luftrensere har også forskjellige posisjoner du kan stille den inn på. Ofte kan du selv velge hvilken hastighet som trengs og samtidig hvor lenge du vil ha den i gang. Tenk på hvor mye plass du trenger å dekke før du kjøper en luftrenser. Ulike luftrensere kan rense ulike størrelser på plasser.

Hvor ofte må man bytte filter på luftrenseren?

For at luftrenseren din skal fungerer optimalt trenger du å bytte filteret ofte, eller så finnes det en risiko for at filteret trenger å byttes 1-4 ganger per år.

Hvorfor luftrensere?

Det er ikke bare utendørs det kan oppstå luft som er forurenset. I våre hjem kan for eksempel støv og rengjøringsmidler ødelegge inneluften. Ved hjelp av en luftrenser kan du raskt og effektivt få et friskere inneklima. For eksempel, hvis du har astma eller allergi, kan en luftrenser skape et sunt inneklima for å redusere helseproblemer.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje