Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Radiatorskjuler

46 stk produkter
Viser 24 av 46 produkter
12

Radiatorer er nødvendige, men de er ikke alltid så fine å se på og de kan bli veldig varme. De trenger også god luftstrømning, noe som betyr at det ikke er mulig å plassere møbler foran dem. Med de praktiske og stilige elementbeskyttelsene du finner hos oss på Trademax, kan du løse problemet.

Elementbeskyttelse skaper en helhet i rommet

Hvorfor bruker man elementbeskyttelse?

Det er to hovedgrunner til å bruke elementbeskyttelse. De beskytter slik at ingen kommer i kontakt med et varmt element og brenner seg, og de gir rommet en mer enhetlig karakter. Radiatorer kan se kjedelige ut og kan forstyrre harmonien i rommet. For å gjøre innredningen mer enhetlig kan du skjule radiatorer med en vakker elementbeskyttelse fra oss på Trademax.

Hvordan rengjør jeg elementbeskyttelse?

Elementbeskyttelse kan samle støv og derfor må du støvsuge dem regelmessig. Bruk små munnstykker eller børster til støvsugeren og rengjør forsiktig gitteret på elementbeskyttelsen din. Du kan også tørke det av med en fuktig klut. Elementbeskyttelsene du finner hos oss på Trademax har en åpning mot gulvet som gjør rengjøringen enklere. Hvis du vil rengjøre elementene eller bak elementene, er beskyttelsen lett å ta av.

Hvordan velger jeg riktig elementbeskyttelse?

Mål nøye plassen rundt radiatoren din slik at elementbeskyttelsen blir passende bred og høy, slik at den passer under vinduskarmen. Mange vinduer har en vinduskarm, og der kan du enkelt passe inn elementbeskyttelsen din. Beregn plass ved siden av elementbeskyttelsen for å kunne nå termostaten hvis du vil justere temperaturen. Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.