categoryTopBlock

Gryter & kasseroller

99stk produkter
Matlaging
Kampanje

Hvilke gryter og kasseroller er bra å ha hjemme?

Å ha flere gryter og kasseroller hjemme gjør det lettere å lage mat og gjør matlagingen morsommere. Det er bra å satse på litt forskjellige størrelser og materialer. Tenk på at det ofte er bedre å velge en litt større kjele enn en for liten. Rustfrie gryter er bra til pasta, poteter og om man skal koke mere mat. Velg gjerne teflon om du skal lage sauser, så brenner det seg ikke like lett fast. En stor 20 liters kasserolle er en god venn når du skal lage mye mat.

Hvilke materialer er best til gryter og kasseroller?

Granittgryter tåler riper godt og lever lenge. Liker du å lage gryteretter og sauser, er det godt å kjøpe en gryte i granitt, slik at du kan få et utløp for matlaging. Støpejern er en klassiker og perfekt til søndagssteken eller når du ønsker en jevnt fordelt varme. Hvis du liker å lage bønner og linser, kan en trykkoker være bra.

Hvordan tar jeg vare på grytene og kasserollene mine?

Det kommer mye an på hvilke materiale det er. En klassisk rustfri kasserolle eller gryte kan ofte tas i oppvaskmaskinen, men de aller fleste skal vaskes for hånd. Husk å bruke en børste eller svamp som ikke gir riper.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje