Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 2 av 2 produkter
Trademax sine stekepanner tilbys materialer, ulike funksjoner og forskjellige størrelser. Våre stekepanner passer for nybegynnere så vel som mesterkokker. Velkommen til å utforske vårt store utvalg og bestille din nye stekepanne billig på online.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvor lenge holder en stekepanne?

    Tar du nøye vare på stekepanna og bruker rett materiale til rett stekepanne forlenger du livslengden. Din stekepanne kan derfor holde seg bra gjennom flere generasjoner. Et tips er å smøre inn stekepanna di med olje da og da. Oljen reduserer risikoen for at stekepannen flaker.
  • Hvilke stekepanne skal jeg ha?

    Det er best å begynne med hvilken ovn du har. For en tradisjonell elektrisk komfyr kan det hende du trenger en støpejernspanne med tykk bunn for best resultat. Har du gasskomfyr fungerer det utmerket med stekepanner som er tynnere. Har du en induksjonskomfyr er det viktig å velge en stekepanne som er tilpasset for induksjon, altså for eksempel en panne med magnetbunn eller en panne av støpejern.
  • Hvordan måles stekepanner?

    En stekepanne måles alltid ovenfra. Det diametermålet som oppgis er målt fra kant til kant. Vanligvis er stekepanner 28 cm, men det finnes så klart både større og mindre stekepanner.