Massasje & velbefinnende

67 stk produkter
Kampanje
1275576(1).jpg

Massasje får kroppen til å slappe av og føle seg bra igjen hvis den har vært utsatt for stor belastning eller hvis den bare er anspent. Jobber du som massør, har det som hobby eller bare ønsker å ta et øyeblikk til egenpleie, finner du ulike typer verktøy og utstyr hos oss som øker kroppens velvære.

Slapp av med en deilig massasje og øk velværet

Hvordan øker massasje mitt velvære?

Det spiller ingen rolle om du gir deg selv en massasje eller om du blir massert. Kroppen har det bra av stimuleringen den mottar. Massasje setter i gang blodsirkulasjonen, som myker opp og varmer musklene slik at velværet ditt øker. Når kroppen er sliten, du har strukket en muskel eller sittet anspent for lenge, gjør en massasje underverker.

Finnes det verktøy for selvmassasje?

Det er ikke alltid du trenger en full behandling av en massør, men det er nok hvis du konsentrerer deg om det nøyaktige punktet hvor du ble stiv eller såret. Vi har både elektriske og manuelle verktøy for massasjen som øker ditt velvære. Du kan velge å gi en massasje til en legg, nakken eller andre deler av kroppen som trenger litt ekstra pleie.

Hvordan bør jeg velge massasjeutstyr?

Hvis du jobber med å gi massasje eller har det som hobby, bør du velge utstyret for massasje som passer inn i rommet du bruker. Er du på jakt etter utstyr og verktøy for å kunne gi deg selv massasjen som skaper velvære, bør du velge etter hvor du vil plassere dem og hvordan du vil bruke dem.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje