Boblebad og massasjebadekar

17 stk produkter
Kampanje
716ce3e7978bf8b4dd4ec6d3519a2f903c8ab41e.jpg

Drømmer du om å bade i et boblebad eller et massasjebadekar? Nå kan du endelig ha råd til å kjøpe et boblebad, og løfte ditt bad eller spaavdeling til nye nivåer. Hos oss finnes et bredt tilbud av høykvalitets boble- og massasjebadekar fra kjente varemerker. Uansett om du er på jakt etter et lite massasjebadekar, eller du vil ha et større boblebad for to personer, har vi flere varianter å velge mellom. Om du ønsker å plassere badekaret ditt i et hjørne eller i midten av rommet, kan du finne ulike varianter hos oss.

Billige boblebad med kvalitet

Hvordan velger jeg rett boblebad eller massasjebad?

Når du skal kjøpe boble- eller massasjebad er det lurt å tenke nøye gjennom hvilke funksjoner du ønsker og hvilken design og størrelse som passer badet ditt. Liker du en mykere avspenningsmassasje, gir et bunnmotorisert luftsystem med bunnmassasje eller sengemassasje den perfekte opplevelsen. Foretrekker du derimot en litt hardere massasje, kan anatomisk plassert side- og ryggmassasje være tingen for deg. Og for deg som ikke kan velge, men bare vil ha det beste, har vi et massasjebadekar med alle funksjonene: bunn, sider, fot- og ryggmassasje.

Hvordan rengjør jeg mitt boblebadekar?

Også om du dusjer før du går ned i boblebadekaret er det viktig å rengjøre det etter bruk. Dels fra kalkavleiringer og såperester men også hår- og hudrester. Ved rengjøring av badekaret er det greit å bruke et mildt vaskemiddel. Slå på boblefunksjonen og hell i tilpasset vaskemiddel. Gjør dette omtrent en gang i kvartalet.

Hvilken fordeler finnes det med et boblebadekar eller massasjebadekar?

De siste årene har interessen for boblebad og massasjebad økt eksponentielt, og vi forstår hvorfor. Hva kan være mer fantastisk enn å føre kroppen ned i varme bobler etter en lang dag på jobb? Et boblebadekar er uten tvil en utrolig bra investering for både kropp og sjel, og kan gjøre ditt kjedelige bad til et luksuriøst spa. Trademax har høykvalitets boblebad som er utstyrt med pålitelige sikkerhetsfunksjoner. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål.

Er det egentid i badet som gjelder, eller skal du plaske sammen med familien? Trademax har både enmannsbad og boblebad for to personer. Vil du også kunne dusje i badekaret? Komplett med en praktisk dusjvegg i glass!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje