Kampanje
2094558(1).jpg

Vondt i ryggen? Stive skuldre? Med en massasje pistol har du det perfekte massasje verktøyet for å gå dypt inn i musklene og myke opp kroppen ordentlig. Be en venn eller din kjære om å gi deg en førsteklasses massasje. Massasje pistolen er det perfekte verktøyet og har lenge blitt brukt av profesjonelle massører. Kjøp din massasje pistol her på Trademax.no.

Hva er en massasje pistol (massage gun)?

En massasje pistol er et massasje verktøy som er ment for å enkelt kunne utføre dyp og intens massasje på egenhånd. En massasje pistol kan også kalles en massage gun.

Hva er fordelen med en massasje pistol?

Ved å ha en massasje pistol hjemme slipper du å bestille en time hos en massør for å få stimulert musklene dine. Med en massasje pistol kan du få både intens og dyp massasje på egen hånd hjemme hos deg selv.

Hvorfor massasje pistol?

En massasje pistol eller massage gun som den også kalles, brukes for å hjelpe deg å vekke og få i gang slitne og stive muskler. Det betyr at en massasje pistol kan brukes både før trening og for behandling av treningsverk.

Bruker også massører/kiropraktorer en massasje pistol?

Ja, flere massører/kiropraktorer bruker en massasje pistol for behandling. Nå har du muligheten til å skaffe din egen massasje pistol hos Trademax.no. Vår Pro Gun massasje pistol er den som ofte brukes blant massører.

Er en massasje pistol bra eller dårlig?

Det finnes flere positive fordeler med en massasje pistol, men også andre aspekter å ta i betraktning. For å svare på om en massasje pistol er bra eller dårlig, må vi finne svaret på om massasje generelt er bra. Der råder det en konsensus med flere fordeler. Du får en effektiv oppvarming ved å få i gang slitne og stive muskler. Etter trening kan du optimalisere restitusjonen din ved hjelp av massasje pistolen. Tipset er da å bruke et lavt intensitetsnivå. En annen fordel er at du får forbedret bevegelighet og mobilitet gjennom en dyp massasje. Da muliggjør du at kroppen kan få mer ut av hver øvelse, noe som maksimerer resultatene dine. Vi vil likevel minne om at et massasje verktøy hjemme aldri kan erstatte en profesjonell massør fullstendig. Men med det sagt, finnes det heller ingen kjente ulemper med en massasje pistol.

Må man kjøpe en dyr massasje pistol?

Nei, absolutt ikke. Det kan være tilstrekkelig med en mer prisgunstig massasje pistol. På Trademax.no finner du alt fra billige massasje pistoler til dyrere modeller som hovedsakelig brukes av profesjonelle massører. Det man kan fastslå er at hvis du vanligvis går til en massør, vil du raskt spare penger ved å investere i en massasje pistol.

Hvilke massasje pistoler er best i test?

Best i test er Pro Gun massasje pistolen. Hvis du vil ha budsjettvarianten, er React bra.

Er massasje pistol årets julegave?

Kanskje, massasje pistol er en sterk kandidat for å bli årets julegave. Årets julegave velges av HUI Research og skal gjenspeile svenskenes nåværende forbrukeratferd. Massasje pistol er definitivt en sterk kandidat til årets julegave da den oppfyller alle tre kriteriene som HUI velger årets julegave på. Hvis ikke massasje pistol blir årets julegave, har vi på Trademax uoffisielt valgt massasje pistol som årets julegave og er helt overbevist om at de som får en massasje pistol under treet vil bli veldig glade.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje