Bestikk

12 stk produkter
Kampanje
1376445(1).jpg
Bestikk er noe som kan følge deg hele livet. Både utseende og følelse er viktig ved valg av bestikk, de skal ligge godt i hånden og passe til borddekkingen din. Med ekstra forsiktighet vil bestikket ditt holde seg fint år etter år.

Hvordan velger jeg rett bestikk?

Det viktigste å huske på når du velger bestikk er at det skal ligge godt i hånden og spise med. I tillegg står du fritt til å velge det bestikket du synes ser best ut og passer best til hjemmet ditt. Fordi du vanligvis ønsker å kjenne på bestikk før du kjøper, tilbyr vi på Trademax 14 dagers angrerett. Da kan du enkelt prøve det hjemme og se om det er riktig bestikk for deg.

Hva skal jeg tenkte på når man velger bestikk?

Det er greit å tenke over hvilket bruksområde bestikket ditt skal ha. Ulike typer bestikk fyller ulike funksjoner. I tillegg til tradisjonelt bestikk finnes også sjømatbestikk og ostekniver til salatbestikk og hjerteformede skjeer.

Hvilket materiale skal jeg velge på bestikket?

Når du velger bestikk er det også bra å se nærmere på hvilket materiale som passer deg og ditt formål. Materialet påvirker kvaliteten, levetiden og utseendet til bestikket. Bestikk i rustfritt stål er alltid et trygt valg. Det er enkelt å vedlikeholde og har lang levetid.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje