Servering & borddekking

219 stk produkter
Kampanje
1941700(10).jpg

Bla gjennom Trademax alt tilbehør for servering og setting! Hos oss finner du alt du trenger for å skape en herlig atmosfære rundt middagsbordet, enten det er til en hverdagsmiddag eller en festlig begivenhet. Med riktige produkter kan du heve dekkingen og serveringen til et nytt nivå og gi gjestene en minneverdig opplevelse. Vårt sortiment inkluderer alt fra tallerkener, glass og bestikk til duker, lysestaker og dekorasjoner. La deg inspirere av vårt utvalg og skap en dekking som gjør måltidet til en skikkelig fest!

Hvordan skaper jeg en innbydende dekking?

For å skape en innbydende dekking er det viktig å tenke på farger, materialer og mønstre. Velg en fargepalett som passer til anledningen og bruk duker, servietter og tallerkener som matcher. Bland gjerne ulike materialer som glass, porselen og sølv for en mer interessant og personlig touch. Bruk også lys, blomster og andre dekorasjoner for å skape en koselig og avslappet stemning.

Hvilken type tallerkener bør jeg velge til min dekking?

Det avhenger av hvilken type mat som serveres og hvilken stil du ønsker på dekkingen din. Hvis du serverer en treretters middag kan du velge ulike tallerkener til hver rett, for eksempel en mindre forrettstallerken og en større hovedrettstallerken. Hvis du ønsker en mer avslappet stil, kan du velge en enhetlig tallerken som fungerer til alle retter.

Hvilke serveringsutstyr trenger jeg?

Det avhenger av hvilken type mat og drikke du skal servere, men noen nyttige serveringsutstyr kan inkludere tallerkener, bestikk, glass, servietter, serveringsfat, serveringsskjeer, tang og karaffel for vin eller vann.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje