Plastjuletre & kunstig juletre

521 stk produkter
Kampanje
940405(1).jpg

Hos oss finner du plasttreet ditt, det som vil gjøre julen ekstra vakker hjemme hos deg. Vårt brede utvalg av billige plasttrær vil gjøre det vanskelig for deg å velge. Vi har så mange varianter at du vil ha et plasttre i alle rom.

Et juletre av plast gjør julen komplett

Hva slags plasttre bør jeg ha?

Det er juletrær i forskjellige farger, juletrær med snø på og plastjuletrær som ser akkurat ut som et levende juletre. Hvilket plasttre du skal velge avhenger av hvor tradisjonell du er, stilen din og hva som passer inn i hjemmet ditt. Kanskje er et gulltre eller et rosa tre riktig for deg, kanskje er et grønt kongetre ditt neste plasttre.

Hvor er det beste stedet å plassere plasttreet mitt?

Du kan plassere plasttreet ditt nesten hvor som helst. Vær forsiktig så du ikke plasserer den i nærheten av stearinlys eller plasserer den der den blokkerer en dør. Å ha plasttreet sitt i stua er klassisk, men det er veldig fint å ha et vakkert plasttre på for eksempel soverommet. Du kan også ha noen plasttrær ute, for å skape hygge på vei til døren din.

Hvordan skal jeg dekorere plasttreet mitt?

Noen plasttrær har allerede belysning, mens andre kan trenge en lysstreng. All juletrepynt fungerer for å henge i et plasttre. Kanskje du er den tradisjonelle typen som vil ha røde kuler og strågeiter? Eller er du mer tiltrukket av morsomme dekorasjoner som små pudler, cupcakes, hatter og glitrende Askepottsko? Noe som er elegant er å dekorere plasttreet ditt basert på et bestemt fargetema, med matchende kuler og annen dekorasjon.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje