Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Julepynt & juledekorasjon

406 stk produkter
Viser 24 av 406 produkter
1
...
17

Populære filtreringer

Noe av det beste med julen er at det blir så koselig å være innendørs. I tillegg til den knitrende peisen og grøten som står og putrer på komfyren, er julepynten noe av det beste! Her finner du vakker julepynt og fine juledekorasjoner, inkludert søte små nisser og dekorativ belysning. Vi har også lyslenker som du kan vikle rundt trappegelenderet eller henge over sengen - alt for å komme i julestemning. Du kan også kjøpe juletrebelysning, noe som kanskje kan være bra hvis den forrige har blitt gammel.

I desember er det morsomt å pynte hjemmet med koselige juledekorasjoner og julepynt. Kanskje har din gamle julepynt sett sine beste dager? Hos oss på Trademax kan du alltid holde deg oppdatert med de siste interiørtrendene, til og med når det gjelder julepynten. Heng gjerne opp lyslenker både på soverommet, kjøkkenet og stuen. Det er nettopp belysningen som bidrar til den koselige stemningen. Med søte juledekorasjoner som nisser kan du også få riktig følelse!

Kom i stemning med stilig julepynt og juledekorasjoner

Når kan man sette fram julepynt og nisser?

Vi gjør alle forskjellige. Noen smyger inn julepynt allerede i november, før første søndag i advent. Kall det "Novent" hvis du vil! Da kan man gjerne bruke mer av de lyse dekorasjonene, og deretter ta frem mer og mer røde juledekorasjoner når første søndag i advent eller julaften nærmer seg. Nissene er selvfølgelig en smakssak når man tar dem frem, men generelt pleier de å komme frem først ved advent eller senere.

Når skal man ta ned julepynt?

I Norge tar de fleste ned juledekorasjonene sine den 13. januar, 20 dager etter jul. I andre deler av Europa tar de ned julepynten den 7. januar, når vi feirer trettende dag jul. Selvfølgelig kan juledekorasjonene tas ned før det, eller gradvis for å fase ut julen på en passende måte.

Hvordan pynte med juledekorasjoner?

Mange tenker kanskje umiddelbart på de tradisjonelle julefargene som dempet grønt og klar rød. Det kan skape en veldig koselig stemning. Men juledekorasjoner kan også ha andre farger, det finnes massevis av julepynt i hvitt, gull, sølv og alle slags farger. Julepynten trenger ikke ha typiske julemotiver, den kan bare være inspirert av vinteren hvis man foretrekker det. Her er tre enkle tips for å skape en herlig julestemning hjemme:

Endre med tekstiler

Å bytte ut gardiner, håndklær, tepper og puter eller putevar kan utgjøre en stor forskjell for stemningen i hjemmet.

Planter og blomsterarrangementer

Plasser fine blomsterarrangementer rundt i hjemmet. Eller ta inn amaryllis, julestjerner og hyasinter som gir hjemmet en fantastisk duft og er vakre å se på. Det er også en morsom aktivitet å lage egne blomsterarrangementer som du stolt kan vise frem under alle gløggmøter i julen. Et tips er å hente inn fine materialer fra naturen når du skal lage ditt blomsterarrangement.

Lyskilder og tente lys

Tente lys, lysslynger, adventsstjerner og adventslys skaper alle den ekstra julestemningen i vintermørket. Lyset har en fantastisk evne til å skape den rolige og varme julestemningen man lengter etter. Et duftlys kan gi den følelsen en ekstra boost.