Hopp over overskriften og gå videre.

11074 stk produkter
Viser 24 av 11074 produkter
1
...
416

Populære filtreringer

I dag innreder vi gjerne med planter både inne og ute. Derfor har også krukken blitt viktig, selv om den helst ikke skal ta over, men heller fremheve planten. Hos Trademax har vi krukker på SALG både for terrassen og balkongen, men også for stuen, soverommet og alle andre rom i boligen.

Krukker for innendørs og utendørs bruk på SALG

Hvordan velger jeg riktig krukke SALG til mine planter?

Vakre planter kan hjelpe til med å sette stilen både inne og ute, men hvordan velger man en god krukke? Naturligvis spiller størrelsen en rolle, og hvor høy krukken er. Men også materiale og form kan være viktige da de påvirker plantens uttrykk, og også stilen og interiøret. En matt og mørk krukke fremhever plantens form godt, mens en krukke i gullfarget metall gir et trendy og litt luksuriøst uttrykk. Med en krukke av terrakotta får man i stedet et genuint og koselig inntrykk som kan skape en middelhavsstemning. Flere av krukkene som nå er på salg hos oss på Trademax er litt høyere og kan plasseres direkte på stuegulvet eller terrassen. Det gjør det morsommere å innrede fordi man kan være mer kreativ og ikke må plassere plantene i vinduet eller på en avlastningsbord.

Må jeg ha fat til krukkene på SALG?

Det er bare hvis krukken har et dreneringshull at den også kan trenge en tallerken som samler opp overflødig vann. Mange av krukkene som inngår i Trademax sortiment er såkalte ytterkrukker og har ingen dreneringshull. Vi hos Trademax hjelper deg gjerne med ditt valg av krukke.

Hvordan velger jeg riktig krukke på Black Friday-salget for mine planter?

Vakre planter kan hjelpe å sette stemningen både inne og ute, men hvordan velger man en god krukke? Størrelsen spiller selvfølgelig en rolle, både omkretsen og høyden på krukken. Men også materiale og form kan være viktige faktorer som påvirker plantens overlevelsessjanse, uttrykk og ditt interiør. En matt og mørk krukke fremhever plantens form bra, mens en krukke i gullaktig metall gir et trendy og litt luksuriøst utseende. Med en terrakottakrukke får man derimot et genuint og koselig inntrykk som kan skape en middelhavsstemning. Mange av krukkene som nå er på Black Friday-salg hos oss på Trademax er litt høyere og kan plasseres direkte på stuegulvet eller terrassen. Det gjør det morsommere å innrede siden man kan være mer kreativ og ikke må plassere plantene i vinduet eller på et avlastningsbord.

Må jeg ha fat til krukkene på salg?

Dette gjelder kun hvis krukken har et dreneringshull, da den også kan trenge en brett som samler opp overflødig vann. Mange av krukkene som inngår i Trademax sortiment er såkalte ytre krukker og har ingen dreneringshull. Vi hos Trademax hjelper deg gjerne med å velge riktig krukke.

{ "@type": "FAQPage", "mainEntity": [ { "@type": "Question", "name": "Hvordan velger jeg riktig krukke på Black Friday-salget for mine planter?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Vakre planter kan hjelpe å sette stemningen både inne og ute, men hvordan velger man en god krukke? Størrelsen spiller selvfølgelig en rolle, både omkretsen og høyden på krukken. Men også materiale og form kan være viktige faktorer som påvirker plantens overlevelsessjanse, uttrykk og ditt interiør. En matt og mørk krukke fremhever plantens form bra, mens en krukke i gullaktig metall gir et trendy og litt luksuriøst utseende. Med en terrakottakrukke får man derimot et genuint og koselig inntrykk som kan skape en middelhavsstemning. Mange av krukkene som nå er på Black Friday-salg hos oss på Trademax er litt høyere og kan plasseres direkte på stuegulvet eller terrassen. Det gjør det morsommere å innrede siden man kan være mer kreativ og ikke må plassere plantene i vinduet eller på et avlastningsbord." } }, { "@type": "Question", "name": "Må jeg ha fat til krukkene på salg?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Dette gjelder kun hvis krukken har et dreneringshull, da den også kan trenge en brett som samler opp overflødig vann. Mange av krukkene som inngår i Trademax sortiment er såkalte ytre krukker og har ingen dreneringshull. Vi hos Trademax hjelper deg gjerne med å velge riktig krukke." } } ] }