Lys & dufter

30 stk produkter
Kampanje
1706190(1).jpg

Ingenting gjør et hjem mer innbydende og koselig enn tente lys. Når høsten og vinteren nærmer seg, er det ingenting bedre enn å krølle seg opp foran en åpen peis og tenne koselige lys her og der. Stearinlysene kan lyse opp middagsbordet og bidra til en stemningsfull middag. I vårt utvalg av lys kan du velge blant både LED-lys og herlige duftlys. Velg blant mange herlige dufter som pære og ingefær, kokos eller lotusblomst. I tillegg til at lyset fra lysene er koselig, bidrar også duften til en herlig og koselig atmosfære.

DEKORER HJEMMET MED LYS

Kan man ha tente lys hele året?

Levende lys passer like bra i høstværet som en sen augustkveld i godt selskap. Men når mørket faller ute, finnes det knapt noe bedre enn å komme hjem etter jobb, ta et varmt bad og tenne levende lys på badet. Det er noe fredfullt og avslappende med levende lys, og de skaper selvfølgelig en veldig koselig stemning. Bestill velduftende lys eller sats på våre LED-varianter som mangler brannrisiko! Hos oss på Trademax finner du alt du trenger for å skape et koseligere og hyggeligere hjem.

Hvordan kan jeg ha lys tent på en trygg måte?

For deg som vil unngå å glemme brennende lys, kan våre LED-varianter være interessante. Lysene ser utrolig realistiske ut, men er altså et batteridrevet lys. Veldig bra for deg med små barn! Hvis du likevel vil ha levende lys, er det bra å ha stabile lyseholdere eller lykter der flammen er "beskyttet" fra omverdenen. Hvis du vil ha lysestaker eller andre typer lys, er det viktig at du plasserer lysene på et trygt sted. Et annet tips er å ikke ha telys og stearinlys for tett på for eksempel et lysfat. Når lysene står for tett, varmer de hverandre opp og kan lettere ta fyr.

I hvilke rom kan jeg ha duftlys og duftpinner?

Duftlys og duftpinner passer i alle rom i hjemmet. Det kan være hyggelig å ha de velduftende lysene eller pinnene i gangen for en behagelig aroma så snart du og gjestene dine går inn. Et duftlys på soverommet der du kan se på den varme flammen som sakte beveger seg, har en avslappende effekt, spesielt hvis lyset lukter godt. Våre duftlys fra Aromabotanical passer like bra for hjemmet ditt som å gi bort som en gave.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje