Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 21 av 21 produkter

Populære filtreringer

Det er noe helt spesielt med lysestaker. Med tent lys kan de på et øyeblikk forvandle et rom fra å være hverdagslig og kjedelig til å bli stemningsfullt og koselig. Effekten lysestaker har på et hjem kan knapt undervurderes, og når du først opplever det, vil du aldri ønske å slutte å bruke dem. Lysestaker er det som gjør at de mørke, kalde kveldene vi så ofte opplever i Norge føles behagelige og til og med fantastiske. Med lysestaker i hjemmet ditt vil du virkelig føle deg bra, uansett om det norske været kanskje ikke frister. Lysestaker er også mer enn bare en kilde til kos og stemning. De er i seg selv en veldig elegant og stilig innredningsdetalj som finnes i både klassisk tidløs design og mer moderne varianter. Det betyr at det ikke spiller noen rolle hvilken innredningsstil du har i hjemmet ditt – du vil kunne finne lysestaker som passer perfekt til den stilen du allerede har! Sørg for å gjøre en stor innsats for både innredningen og den koselige stemningen. Oppdag vårt store utvalg av forskjellige lysestaker for mange forskjellige anledninger!

Skap en koselig stemning med lysestaker og lykter

Hvordan fjerner man stearin fra lysestaker?

Den enkleste måten å fjerne stearin fra lysestaker og lykter er, hvis materialet tillater det, å plassere dem under kaldt rennende vann en stund. Det mykner opp stearinen som har festet seg til lysestaken. Deretter kan du forsiktig skrape bort stearinrestene med en smørkniv eller lignende.

Hvilke materialer har Trademax for lysestaker og lykter?

Lysestaker fra Trademax produseres i mange forskjellige materialer. Her finner du blant annet lysestaker i messing, sølv, kobber, tre og mange andre utseender og materialer. Vi har et bredt utvalg av lysestaker i ulike materialer, slik at du kan finne akkurat den typen lykt eller lysestake du er ute etter.

Må lysholderne ha samme stil som resten av innredningen min?

Nei, bare fordi du har en stil i innredningen din betyr ikke det at du ikke kan eksperimentere med å blande stiler i innredningen din. Å prøve å gjøre det med lysestaker og lykter kan være en fin start, fordi denne innredningsdetaljen i seg selv er veldig variert. Lysestaker og lysholdere er også en relativt billig innredningsdetalj, så du kan lett prøve deg frem uten å bli ruinert. I vårt store utvalg kan du tillate deg å være kresen, for her vil du finne lysestaker og lykter i mange forskjellige stiler – fra klassisk til ultramoderne.