Romdelere

2 095 stk produkter
Kampanje
1234393.jpg
Populære filtreringer

Romdeler gir deg flere muligheter

En romdeler eller skillevegg brukes til å avgrense et område i et rom eller dele opp rommet i forskjellige seksjoner.

Hvorfor behøver man en romdeler?

Det kan være en bra og enkel, billig løsning hvis du bor trangt. Med en romdeler får du en følelse av flere rom, men uten å måtte bygge noe. Det er bra for ungdommer som trenger sitt eget hjørne for lekser eller vennebesøk, selv om de må dele et rom med søsken. En romdeler oppfyller en fleksibel funksjon. Den kan flyttes etter som ønsker og behov endres i hjemmet. Bestill en prisgunstig romdeler her på Trademax.no.

Er en romdeler dyr?

Det finnes forskjellige modeller, fra eksklusive romdelere til enklere varianter. Velger du for eksempel farge granitt eller en hvit romdeler, får du både en fin og billig løsning sammenlignet med å sette opp en tradisjonell vegg.

Er en romdeler bra på jobben?

Ja, for eksempel hvis du har besøk eller klienter som vil snakke konfidensielt, eller fordi ikke alle skal kunne lese det du har på datamaskinen. Selv de som jobber hjemme kan få en skjermet kontordel, og du kan bruke rommet til flere formål.

Passer en romdeler i stua også?

Ja, du vil kanskje ha en egen krok til å strikke eller lese i. Hvis du for eksempel vil ha en symaskin eller garnkurv framme kan en skjermvegg gjøre at rommet ikke ser rotete ut. Med en romdeler får du et mye ryddigere inntrykk av hjemmet. Ta en titt på vårt brede utvalg og kjøp en romdeler online hos oss.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje