Hopp over overskriften og gå videre.

Alt for hjemmeferien - til feriepriser!

Kategorier

Skjermvegg

365 stk produkter
Viser 24 av 365 produkter
1
...
16

En skjermvegg er både praktisk og dekorativ. Velg fra vårt brede utvalg av billige skjermvegger for å finne den som passer dine behov og tilfører skjønnhet til hjemmet ditt. Bruk deretter skjermveggen til å både skjule og fremheve deler av et rom, eller til å avgrense.

Avgrens og dekorer med en praktisk skjermvegg

  • Hva slags skjermvegg bør jeg velge?

    Det første du må bestemme er hvor lang skjermvegg du trenger. Mål hvor langt du vil skjerme og tenk på funksjon. Kanskje du vil ha mer enn én skjermvegg. Vurder også om du ønsker en skjermvegg som demper eller slipper lys igjennom.
  • Hvor er det beste stedet å ha skjermveggen min?

    Hvis du bruker skjermveggen din som romdeler, er det greit å sørge for at det er plass på begge sider av skjermveggen. Skal veggen brukes til å lage en sovealkove, kan det hende du ønsker skjermveggen så nærme sengen som mulig, men med plass til å komme inn og ut av sengen. Skjermveggen din kan også stå slik at den er en romdeler til bestemte tider, og når du vinkler den på en annen måte er det for eksempel en skjerm for å skjule et rotete hjørne.
  • Hvor kan jeg oppbevare den sammenslåtte skjermveggen?

    Flere av skjermveggene i vårt sortiment er flate nok til å passe bak en dør når de er sammenslått. Du kan også brette opp skjermveggen og skyve den under en seng eller under en sofa. Hvis du har et større skap eller et walk-in-garderobe, er det også et bra sted å oppbevare den sammenbrettede skjermveggen.