Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Spisebord SALG

430 stk produkter
Viser 24 av 430 produkter
1
...
18

Populære filtreringer

Nå er det på tide å sjekke ut det nye spisebordet på SALG hos Trademax. Med reduserte priser på allerede rimelige alternativer, kan du finne det perfekte kjøkkenbordet som passer hjemme hos deg. Med et solid og vakkert spisebord kan du pynte opp hverdagen og sette ekstra piff på middagen. Ta en titt på vårt SALG utvalg hos Trademax.

Finn ditt nye spisebord på SALG

Finnes det spisebord med uttrekk på SALG?

Du kan finne flere varianter av spisebord på salg. Her kan du sikkert finne akkurat det spisebordet som passer ditt kjøkken. Salgsutvalget er midlertidig og varene som er nedsatt i pris forsvinner raskere enn ellers, så vi kan ikke garantere tilgjengeligheten på spesifikke produkter under et salg. Ta også en titt på vårt vanlige utvalg av spisebord, der finnes det flere rimelige alternativer med uttrekk. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du trenger et spesifikt spisebord, så hjelper vi deg gjerne med å finne det rette!

Hvor høye er kjøkkenbordene på SALG?

Du finner normalt kjøkkenbord på salg som er mellom 70 og 80 cm høye. Det er standardhøyden på et kjøkkenbord. Tidligere var standarden faktisk rundt 70 cm, men mennesker er høyere i dag og nå er de fleste kjøkkenbord nærmere 75 cm høye, og det finnes varianter som er opptil 80 cm. Husk at det ikke bare er kjøkkenbordets høyde som spiller en rolle, men også stolene. Lave stoler og et høyt kjøkkenbord kan bli vanskelig. Man sier vanligvis at det bør være omtrent 30 centimeter fri plass mellom stol og bord for at det skal være behagelig.

Vil jeg finne spisebord med innleggsskive på Black Friday-salget?

Du kan finne flere varianter av spisebord på vårt Black Friday-salg. På Trademax kan du sikkert finne akkurat det spisebordet som passer til ditt kjøkken. Salgsutvalget er midlertidig og varene som er rabattert forsvinner raskere enn vanlig, så vi kan ikke garantere tilgjengeligheten av spesifikke produkter under Black Friday-salget. Ta også en titt på vårt vanlige utvalg av spisebord, der finnes det flere prisgunstige alternativer med innleggsskive. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du trenger et spesifikt spisebord, så hjelper vi deg gjerne å finne det rette!

Hvor høye er kjøkkenbordene på salg?

Du finner vanlige kjøkkenbord på salg som er mellom 70 og 80 cm høye. Det er standardhøyden på et kjøkkenbord. Tidligere var standarden faktisk rundt 70 cm, men mennesker er høyere i dag og nå er de fleste kjøkkenbord nærmere 75 cm høye, og det finnes varianter som er opp til 80 cm. Husk at det ikke bare er kjøkkenbordets høyde som spiller en rolle, men også stolene. Lave stoler og et høyt kjøkkenbord kan bli upraktisk. Man sier gjerne at det bør være omtrent 30 centimeter fri plass mellom stol og bord for at det skal være behagelig.

{ "@type": "FAQPage", "mainEntity": [ { "@type": "Question", "name": "Vil jeg finne spisebord med innleggsskive på Black Friday-salget?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Du kan finne flere varianter av spisebord på vårt Black Friday-salg. På Trademax kan du sikkert finne akkurat det spisebordet som passer til ditt kjøkken. Salgsutvalget er midlertidig og varene som er rabattert forsvinner raskere enn vanlig, så vi kan ikke garantere tilgjengeligheten av spesifikke produkter under Black Friday-salget. Ta også en titt på vårt vanlige utvalg av spisebord, der finnes det flere prisgunstige alternativer med innleggsskive. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du trenger et spesifikt spisebord, så hjelper vi deg gjerne å finne det rette!" } }, { "@type": "Question", "name": "Hvor høye er kjøkkenbordene på salg?", "acceptedAnswer": { "@type": "Answer", "text": "Du finner vanlige kjøkkenbord på salg som er mellom 70 og 80 cm høye. Det er standardhøyden på et kjøkkenbord. Tidligere var standarden faktisk rundt 70 cm, men mennesker er høyere i dag og nå er de fleste kjøkkenbord nærmere 75 cm høye, og det finnes varianter som er opp til 80 cm. Husk at det ikke bare er kjøkkenbordets høyde som spiller en rolle, men også stolene. Lave stoler og et høyt kjøkkenbord kan bli upraktisk. Man sier gjerne at det bør være omtrent 30 centimeter fri plass mellom stol og bord for at det skal være behagelig." } } ] }