Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 10 av 10 produkter

Er det på tide for barnet ditt å få sitt eget rom? Ikke glem å skaffe et nattbord for barn som kan stå ved siden av sengen. Et nattbord gjør det mulig for barnet å ha alt det trenger i nærheten om kvelden eller natten. Hvis dere velger et nattbord som matcher sengen og øvrige barneromsmøbler, blir det også en del av dekorasjonen på rommet. La barnet være med å velge, slik at det nye nattbordet vil bli spesielt verdsatt.

Nattbord for barn, en selvfølge på barnas rom

Hvorfor bør jeg skaffe et nattbord for barn?

Barn liker å etterligne de voksne, og det kan gjelde også innredningen på barnerommet. Akkurat som foreldrene har sine nattbord, vil også barnet ha sitt eget. I tillegg kan det være en trygghet for barnet å ha visse ting lett tilgjengelig hvis det våkner om natten, som for eksempel en lampe på nattbordet.

Hva kan barnet mitt oppbevare i sitt nattbord?

På et nattbord for barn kan det være praktisk å plassere en lampe, slik at barnet enkelt kan slå den på hvis det våkner om natten. Et sengebord med skuff er en god oppbevaringsplass for eksempel for godnattboken, kosedyr eller andre ting barnet ønsker å ha i nærheten. For et barn som bruker briller, er nattbordet også en perfekt avlastningsflate rett ved siden av sengen.

Hvordan velger jeg nattbord til barn?

Nattbord til barn finnes i ulike former og farger som appellerer til både yngre og eldre barn. Velg et nattbord som passer til den øvrige stilen på barnerommet, eller la ganske enkelt barnet ditt velge det nattbordet fra vårt utvalg som det liker best.