Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 2 av 2 produkter

Mange barn og tenåringer liker å sitte foran speilet og prøve sminke og forskjellige frisyrer. Når du skaffer et sminkebord til barn der det er speil og skuffer, gjør du det enklere og morsommere å eksperimentere med forskjellige stiler og farger.

Velg mellom ulike modeller av sminkebord for barn

Hva er et sminkebord for barn?

Et sminkebord er som et lite skrivebord med speil som er beregnet for å kunne sitte i fred og ro og ordne hår og sminke. Det finnes flere forskjellige modeller av sminkebord for barn med varierende speil og antall skuffer. Noen sminkebord kan også ha en liten krakk som passer til bordet.

Hvor kan jeg sette et sminkebord for barn?

Når du skaffer et sminkebord for barn, gir du ditt barn og din tenåring mulighet til å innrede på en ny måte, og det er en detalj som vil gi fin karakter til rommet. Bordet er utstyrt med speil og skuffer. Du kan sette det langs en vegg i ditt barns rom, og supplere med god belysning for å gjøre det lett å se detaljer.

Hvordan velger jeg et sminkebord for barn?

Når du skal velge sminkebord, er det viktig at du også ser på hvordan resten av innredningen i ditt barns rom ser ut, for å få det til å harmonere og skape riktig atmosfære. Et sminkebord for barn har et bra speil og skuffer for sminke og hårbørster. Du kan enkelt kombinere det med en gulvlampe, gardiner og puter, som gir en ny følelse til ditt barns rom.