Barnestol

120 stk produkter
Kampanje
943382(1).jpg
Populære filtreringer

Vi hjelper deg å innrede barnerommet med behagelige og lekfulle barnestoler. I Vårt sortiment finner du alt fra klassiske barnestoler i pinnestolmodell, til romslige barnebenker og barnekrakker i høye og lave modeller. Vi tilbyr også trendy barnelenestoler av høy komfort, og komplette sett med matchende barnestoler og bord. Uansett om du er ute etter en barnestol til lek, koselige lesestunder eller som en innredningsdetalj til et funksjonelt og stilbevisst barnerom så kan du finne den hos oss – Alltid til fantastiske priser og høy kvalitet!

 

Barnestoler til praktisk og lekfull innredning

Vi syns at det skal være kult å innrede barnerom med forutsetninger for lek og moro. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av barnestoler i forskjellige modeller og størrelser. Hos oss trenger du ikke velge mellom kvalitet og design, vi tilbyr barnestoler som er like holdbare som lekfulle. Her finner du blant annet barnestoler fra det kjente merket FLEXA, produsert i et skandinavisk design og utformet for å skape et funksjonelt og stimulerende miljø for barnet. Velg mellom barnestoler og barnekrakker i et lettstelt materiale som tre, plast og kompletter gjerne med en sittepute for en ekstra god komfort. Vi tilbyr et bredt utvalg av fine stoler som passer til barn i alle aldre. 

 

Råd til deg som skal kjøpe barnestol

Det første man bør tenke på når man skal velge en barnestol er hvilken alder stol er tenkt å passe til. En barnestol skal være både stabil og behagelig. Tenk på hvilken modell og høyde som passer til akkurat ditt barn. Hos oss på Trademax finner du flere ulike modeller, alt i fra krakker til behagelige barnestoler med ryggstøtte. Her finner du også juniorstoler, som er et ypperlig valg til det midt i mellom stadiet da en barnestol er for liten og en vanlig stol er for stor. Vi tilbyr barnestoler med både høy, mellom og lav sittehøyde. Om stolen er tenkt til å plasseres ved et bord, bør barnestolens høyde passe til høyden på bordplaten. I vårt sortiment kan du velge mellom fine barnebord i forskjellige utførelser. Miks gjerne bord og stoler i ulike farger for et lekfullt uttrykk, eller kjøp noen av våre komplette sett for et enhetlig uttrykk. 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje