Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 5 av 5 produkter

Det er lett å glemme at barnerommet ikke bare trenger en seng og et skrivebord. Barn trenger å sove, gjøre lekser og leke, men de trenger også å kunne sitte og kose seg. Innredningen i barnets rom blir mer behagelig og innbydende med en sittepuff eller en saccosekk. Hos oss finner du fine sittesekker og sittepuffer for barn til en rimelig pris.

Lag en koselig krok med sakkosekk for barn

Hvilken sittesekk eller sakkosekk skal jeg velge?

En sittepuff har mer kontroll enn en saccosekk og kan derfor enklere være en sitteplass for to barn. Det kan hende du vil utnytte plassen og derfor bør ha en sittepuff med oppbevaring. Ellers er det utseendet som ofte er viktig for barn. Velg den sakkosekk eller sittepuff som gjør ditt barn gladest, enkelt og greit.

Hvor bør jeg plassere en sakkosekk barn?

Det gitte stedet for barnets sittepuff eller sakkosekk er ved en bokhylle, slik at det bare er å rekke etter noe å lese. Hvis barnet ofte har venner på besøk, kan det være hyggelig å ha to eller flere sakkosekker. Du kan også vurdere å gjøre det litt koseligere for barna i stuen ved å la dem ha sin egen sittesekk under fredagskosen.

Hvordan holder jeg mitt barns sittepuff og saccosekk ren og pen?

Hvis barnets sittepuff blir skitten, er det bra å rengjøre den så fort som mulig, slik at ikke smusset fester seg. Tenk også på å ikke la barna håndtere skarpe gjenstander, både fordi de kan skade seg og fordi noe som en myk sittepuff lett kan bli ødelagt.