Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 2 av 2 produkter

En krakk som er tilpasset barnets størrelse, styrker selvtilliten til barnet ditt. La barneskammelen bli det personlige møbelet som barnet selv kan sette seg på. Velg din favoritt blant våre fine og billige barnekrakker.

En barnekrakk er det opplagte møbelet på barnerommet

Hvordan kan jeg bruke en krakk barn?

En barneskammel er praktisk for barnet ditt å sitte på, både når det leker og når dere leser eventyr. Barnekrakken kan være den ekstra sitteplassen for lekekamerater eller for å plassere en bamse på. En barnekrakk kan ha ulike bruksområder til ulike tidspunkter. Noen ganger kan du plassere en blomsterpotte på den, noen ganger er den bra for at barnet skal kunne nå opp til vasken.

Hvilken type barnekrakk passer for mitt barn?

Hvis barnet ditt liker dyr, er det perfekt med en krakk som forestiller et dyr av noe slag. Hvis barnet ditt vil kunne flytte på krakken selv, er det bra hvis den er grepsvennlig. Det er hyggelig for både deg og barnet ditt hvis barneskammelen passer inn i rommet der den skal stå og samsvarer med annen innredning eller leker.

Hvor skal jeg sette min barnekrakk?

Når barnekrakken ikke brukes til å sitte eller klatre på, kan den brukes som et lite ekstra bord for barnet ditt. Du kan også skyve den under et skrivebord eller la den stå langs en vegg. Mange av de barneskamlene du finner i vårt sortiment er dekorative og ser fine ut selv om de står midt i et barnerom. Sett gjerne krakken der barnet trenger den mest og så den er lett tilgjengelig.