Stellebord

5 stk produkter
1284235(2).jpg

Stellebord er nødvendig for småbarnsfamilier, uansett hvor du bor. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av stellebord i forskjellige størrelser og modeller for ulike boforhold. Her finner du alt ifra et lite stellebord tilegnet for hjem med begrenset plass, til større modeller med god stellebordtopp og smarte oppbevaringsløsninger. Vi tilbyr mange alternativ som er både fine og plassbesparende sånn at du kan finne et stellebord som passer din stil og dine behov. Hos oss på Trademax finner du prisgunstige og holdbare stellebord som stiller høye krav på både hygiene og sikkerhet. Velkommen!

 

Stellebord og stellekommoder som forenkler barnestellet

Som nybakt forelder finnes det massevis av ting som man bør skaffe. Et stellebord er er en sånn ting som ikke ene og alene kun er for å gjøre det lettere med bytting av bleier, men også for at det er bra å ha en stasjonær stelleplass som alltid står klar til bruk og der de nødvendige tilbehørene finnes samlet på en og samme plass. Å satse på en stellekommode i form av et stellebord med skuffer og andre smarte oppbevaringsløsninger, som kommer til å forbedre både funksjonalitet og sikkerhet. Dessuten er det plassbesparende. Vi på Trademax tilbyr stellekommoder med godt om plass til alt fra bleier, klær og håndklær til våtservietter og andre nødvendige hygieneprodukter. Det alle våre stellebord har til sammen er at de er utformet for å være både praktiske og funksjonelle like mye for foreldrene som barna. Alt for å gjøre livet til småbarnsforeldre så enkelt som mulig!     
 


Velg rett stellebord

Når du skal kjøpe stellebord er det viktig å velge en modell som passer til deres behov og den plassen som finnes. Tenk på hvor du har tenkt å plassere stellebordet. Finn ut hvor mye plass du har til disposisjon, og hvilke mål stellebordet kan ha. Tenk også på å velge et stellebord med en bra arbeidshøyde til dere, ettersom at dere kommer til å tilbringe en del tid ved stellebordet. Når det gjelder plassering av stellebordet anbefales det å ha nært til en vask for enkelhetens skyld. Men det er så klart ikke noe krav, det går like bra å bruk for eksempel en skål med vann eller våtservietter. Det viktigste å tenke på er å finne en sikker og bra plass til stellebordet.   

 

Stellebord og mye mer...

Hos oss på Trademax finner du ikke bare et bredt utvalg av stellebord. Vi tilbyr praktiske og prisgunstige barnemøbler til barn i alle aldre. Her finner du alt fra et komplett barnerom, alt fra oppbevaringsløsninger til barnesenger, barnestoler og barnebord. Vi gjør det enkelt og bekvemt å innrede et rom som barnet ditt kommer til å trives i. La deg bli inspirert i vårt store utvalg av barnemøbler og innredning til barnerommet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)