Stellematte

4 stk produkter
1284235(2).jpg

Som nybakt forelder får du oppleve mange ting du ikke kunne ha forestilt deg før barnet kom inn i livet ditt. Du har din fantasi og romantiske bilder. I virkeligheten dukker det alltid opp spørsmål som du ikke engang har tenkt på. Som dette med hvilken stelleseng du skal få og hvilke stellematter som fungerer best.

Ta vare på den lille på en stellematte av kvalitet

Hvilken stellematte er best?

Det finnes mange gode stellematter på markedet. Vi har samlet mange av dem her på Trademax. Før du tar et valg, er det noen aspekter du bør tenke på. Velg gjerne en stellematte med kanter. På denne måten ligger barnet tryggere og risikerer ikke å skli ned på gulvet i en uovervåket tusendels sekund. Vurder også å velge en stellematte som ikke er for glatt. Av nøyaktig samme grunn. Du vil at babyen skal ligge stabilt og trygt mens du har hendene fulle av pudderbokser, bleier og annet utstyr.

Trenger jeg et stellebord til stellematten min?

Det finnes mange gode stellebord - som du også finner hos oss på Trademax. De er ikke nødvendige som sådan. Du kan bruke hvilken som helst overflate som er riktig høyde for deg å jobbe på. Så lenge stellematten er stabil og i riktig høyde, har du det du trenger. Et godt stellebord gir deg imidlertid noen fordeler i tillegg til det. Du har da skuffer og rom slik at du har alt du trenger innen rekkevidde.

Trenger jeg både stellemattunderlag og trekk?

Skifte trekk og stellematteunderlag er bare to ord for det samme. Så har du kjøpt stellematteunderlag har du alt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)