Hopp over overskriften og gå videre.

Barbord online

93 stk produkter
Viser 24 av 93 produkter
1
...
4

Populære filtreringer

Et barbord eller ståbord trenger ikke kun å brukes som et barbord. I den lille leiligheten passer det utmerket som spisebord for å skape rom og spare litt plass. Trademax tilbyr både barbord med og uten oppbevaring, så det er en ypperlig mulighet til å skaffe litt mer oppbevaringsmuligheter til den lille leiligheten. Velg mellom barbord med eller uten tilhørende stoler. Velger du et ståbord uten stoler, finner du flere stilige barstoler å velge mellom her.

Barbord og ståbord for mingling og hverdag

Finnes det barbord i forskjellige materialer og modeller?

Selvfølgelig! Det finnes barbord som ser ut som mindre spisebord, men med høyere ben. Andre barbord står på metallstativ og er da ofte runde. Det finnes ståbord som på sidene har hyller. De fleste barbord har en størrelse slik at minst fire personer får plass rundt bordet. Hos oss på Trademax finner du barbord og ståbord i mange forskjellige modeller, høyder og materialer.

Hvor høyt er et barbord?

Modellene er mange og dermed også høydene på et ståbord. Generelt sett varierer et barbord i høyde fra 105 cm til 120 cm. Velg det som passer rommet og din egen lengde best. Tenk på at det skal være en behagelig høyde både sammen med en barstol eller stående. Er du usikker på hvilken høyde du skal ha på ditt nye ståbord, hjelper vår kundeservice deg gjerne med å finne riktig blant våre barbord.

Kan jeg kjøpe barbord med stoler?

Ja, du kan kjøpe barbord og barstoler. På Trademax tilbyr vi både komplette sett med barbord og stoler, eller så kan du velge dine egne i din egen stil ved å velge separate barstoler og barbord.