Halifax Barbord med 2 Barstoler

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 121603
Antall
1

Spesifikasjoner

Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
BehandlingLakkert
Antall
Antall sitteplasser2 st
Antall stoler2 st
Øvrig
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
Farge ben
FormRektangulær
StilLandlig
StilMarine
UtseendeVitt Trä

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie med inspirasjon fra kysten og den franske landsbygden. Sjarmerende og stilfulle Halifax passer perfekt inn i det moderne, nordiske hjemmet. I serien har vi møbler til spiseplassen, stuen og soverommet. Halifax møbelserie er et profesjonelt håndverk, produsert av erfarne møbelsnekkere med sans for god kvalitet og detaljer. Halifax holder garantert i mange år.

Halifax barbord med 2 barstoler (Inklusive puter) er det perfekte møblementet hvis du har et lite kjøkken. Barbordet har 1 skuff, 2 kroker samt smart oppbevaringsplass for stolene når det ikke er i bruk. Kroker og håndtak er produsert i antikk messing som gir en rustikk finish. Leveres montert.

Mål
Bord
Høyde: 85 cm
Lengde: 105 cm
Bredde: 50 cm

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket før produksjonen for å minske risikoen for sprekker i treverket. Deretter blir møblene grunnet, malt og lakket for å skape en sterk overflate. Til slutt pusses litt av fargen bort så møblene får det rette rustikke utseende. 

Husk!
Mahognitreet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Tre er et levende material som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe.    

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt