Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 3 av 3 produkter

Har du funnet en vakker marmorskive eller en treplate som du vil lage til et bord? Da kan du selv velge hvilket understell du ønsker til bordet ditt. Understellet til bordplaten kan være enkelt, slik at platen dominerer når den står fremme.

Lag det perfekte møblet med understell til bordet

Hvordan velger jeg understell til mitt bord?

Når du skal velge ben til en bordplate, er det viktigst å tenke på at det er riktig størrelse på det, slik at bordet ditt blir stabilt. Det finnes understell som passer til runde bordplater der vekten ligger midt på bordplaten, og avlange understell som kan passe til et spisebord eller skrivebord. Det viktigste er at festene på konstruksjonen passer til platen.

Hvordan fester jeg understellet på bordplaten min?

Det viktigste er at bordet ditt er balansert. En bordplate er vanligvis tung og stabil i seg selv, og hviler på sitt understell, men du trenger å feste det med skruer for å få det stabilt. Når du vil lage ditt eget skrivebord, finnes det understell til bord som er stabile og enkle å skru fast en skrivebordsplate på.

Kan jeg bytte understell på mitt bord?

Hvis du har en vakker bordplate, men vil ha et annet understell, kan du vanligvis skru av bena og erstatte dem med en ny bordramme. Kanskje vil du gi et mer moderne inntrykk til en eldre plate der bena ikke passer inn med resten av møblene i rommet? Da finnes det mange enkle og stilrene understell til bord å velge mellom.