Hopp over overskriften og gå videre.

Sommerens lave priser - best akkurat nå!

Kampanje påMøbelsett til gang & entre

94 stk produkter
Viser 24 av 94 produkter
1
...
4

  • Hva skal jeg tenkte på når jeg velger et gangmøbel?

    Ettersom gangen er det minste rommet i hjemmet, er det bra å velge et gangmøbelsett sånn at møbleringen blir harmonisk. Få så mye oppbevaring du kan, for å rydde unna klær og sko, som ellers har en tendens til å gjøre gangen rotete. Det kan være bra å ha en blanding av kroker og hengere, for at alle mulige plagg kan henges opp på best mulig måte. Få mer skooppbevaring enn du tror du trenger, en gang oversvømmes lett av alle slags fottøy.
  • Finne det alternativ til de klassiske kleshengerne?

    Det finnes både morsomme og spennende design på kleshengerne og klesoppbevaring, som gjør det mulig å unngå de vanlige hengerne til gangen. Et alternativ er også å ha klesskap som gangmøbel i stedet for en klassisk henging. Flere av våre gangmøbler inneholder garderober og annen oppbevaring, for å gjøre gangen din både stilig, praktisk og imøtekommende.
  • Hvordan får jeg en koselig og samtidig praktisk gang?

    Også om gangen ofte skal romme alt mulig, så kan den bli imøtekommende med rett entremøbler. En liten sofa som samtidig er oppbevaring til vanter, luer og halser er både praktisk og imøtekommende. Inkluder to garderober i gangmøbelet, en for hengende jakker og frakker, en for å legge til strikkede gensere og kjeledresser. Da kan du ha få eller ingen klær fremme og få en harmonisk og innbydende inngang. Velg gangmøbelsett som inneholder alt du vil ha tilgjengelig i gangen, så det er enkelt å holde inngangen koselig.